Ćerka Dragana Džajića nakon porođaja otkrila tajnu savršene linije! (foto)

Autor:

25.05.2021 21:30

Foto:

Foto:

Ćerka Dragana Džajić, Sanja, nedavno je na svet donela zdravu bebu na oduševljenje kompletne porodice, a nedugo nakon porođaja svoju liniju dovela je do savršenstva!



Ćerka legende srpskog fudbala, Dragana Džajića, Sanja, nedavno je postala majka po drugi put, na oduševljenje kompletne porodice. Sanja je uprkos obavezama kojih je bilo mnogo, nedugo nakon porođaja uspela i da dovede fizički izgled do perfekcije, a za to je zaslužan rigorozan trening.

- Što se tiče linije i ishrane, neko sam ko mnogo voli da jede, a otežavajuća okolnost je to što količinski mogu da pojedem kao prosečan muškarac, tako da je u mom slučaju održavanje kilaže donedavno bio veliki napor i izazov. Ono čime mogu da se pohvalim je vojnički režim i karakter. Mislim da sam to nasledila od oca - otkrila je Sanja na početku razgovora za NovuS.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dzajic (@sanjadzajic)

Kako sama kae, izuzetno je disciplinovana, zbog čega joj takav način života ne pada teško.

- Kada se odlučim za nešto, jako sam disciplinovana, pa samim tim rezultati ne izostaju. Nekoliko godina unazad slušam sve savete svoje nutrucionistkinje, koja mi je promenila život u najbolje mogućem smislu. Izgledam i osećam se neuporedivo bolje - ističe Sanja, koja tvrdi, da uprkos striktnom režimu ishrane nikada nije gladna.

Pročitajte i Društvo izuzetnih džentlmena: Dragan Džajić Džaja o "idealnom timu sveta svih vremena"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dzajic (@sanjadzajic)

- Nikada ne gladujem, niti sam izbacila neku grupu namirnica. Imam jutarnji detox (biljni diuretski čaj uglavnom). Posle toga četiri obroka dnevno na svaka četiri sata. Slatkiši su svedeni na minimum, naročito sada u letnjem periodu. Kada tako živite, povremeno sebi možete da priuštite i testo i slatkie, a da ne osetite nikakve posledice. Što se tiče treninga, trudim se da imam četiri treninga nedeljno. Nekada je to bilo pet, ali od kada sam dobila decu, i ova četiri su postala misaona imenica. Ljudima je teško da se pokrenu, ali kada uspostave neki ritam, osećaj zadovoljstva je neprocenjiv - zaključuje ćerka Dragana Džajića.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading