Sloboda Mićalović vredno trenira, a ovaj detalj privukao je posebnu pažnju! (foto)

Autor:

21.04.2021 10:20

Foto:

Foto:

Sloboda Mićalović trenira vredno, a katkad sa svojim pratiocima na Instagramu podeli kadrove napornog treninga.



Gluma sama po sebi zahteva atraktivan izgled, mnogi holivudski glumci sate provode u teretani, kako bi postigli željene efekte. Domaći glumci nisu izuzetak, zbog toga Sloboda Mićalović, šarmantna domaća glumica koja se na sceni nalazi već dugi niz godina, posebnu pažnju pridaje svom izgledu. 

Nedavno je na društvenoj mreži Instagram objavila snimak sa treninga, na kome je vidno umorna, a posebnu pažnju njenih pratilaca privukla je prateća oprema koju glumica nosi na sebi tokom odrađivanja vežbi.

Naime, u pitanju je inovativni metod treninga, takozvana EMS tehnologija koja radi tako što električnim impulsima stimuliše rad mišića, skraćujući vreme treninga uz, navodno, odlične rezultate.

Kako Sloboda nema mnogo slobodnog vremena, očigledna je činjenica zbog koje se odlučila na ovaj potez, a da li pomenuta tehnologija daje zadovoljavajuće rezultate procenite sami.

Pročitajte i Emotivna poruka za muškarca koji je obeležio život Slobode Mićalović

Komentari. (1)

Loading
Baba

21.04.2021 14:45

A kako obične smrtnice da plate tako napredne i skupe treninge? A ovamo kuka, samo kuka. Te nema para, nije plaćena. Jedino što ona nema je talenat!