Ekskluzivno za Gloriu

Ruška Jakić otkriva tajnu svoje vitke linije!

Autor:

20.04.2021 14:40

Foto:

Foto:

Poznata televizjska voditeljka Ruška Jakić, koja i u osmoj deceniji ima vitku liniju, kaže da uopšte ne vodi računa o kalorijama i da uvek jede samo ono što joj u tom trenutku prija.



Ruška je za naš portal otkrila da nikada u životu nije imala problem sa viškom kilograma.

- Tajna je u meni samoj, mom mozgu i u mojim genima. Moja baka je uvek govorila "Uvek pitaj tvoje telo šta mu treba" i slušam taj njen savet. Ako mi se jede slatko, uzmem sladoled ili kolač, i ne prekorevam sebe, jer ako pomislim da će me to ugojiti, odmah sam poslala poruku mozgu da ću dobiti na težini. Naprotiv, kažem sebi da će mi to baš prijati.  

Pročitajte i Glamuroznoj svadbi Ruške Jakić prisustvovaće hiljade zvanica iz celog sveta: Voditeljka od grofa očekuje luksuz i pažnju!

Ata Images

 

Voditeljka ističe da je mozak na taj način trenirala više od dvadeset godina, da misli samo pozitivno.

-  Neprestano radim na sebi i volim svaki dan koji osvane, zahvalim se bogu što sma živa, zdrava i što me ništa ne boli. Nemam naviku da vežbam i radim na održavanju linije, samo pijem dosta vode jer znam da je to organizmu potrebno. Verovatno sam dobru genetiku nasledila i od majke,  Evgenije Barberis, ona je bila polu-Čehinja, polu-Grkinja i u poznim godinama je izgledala fantastično. Zanimljivo je da moja kćerka Ana i ja nosimo već godinama isti konfekcijski broj i kad dođe kod mene iz Italije, pokupi mi svu garderobu. Odnese sve što joj se dopadne, pa posle dobija komplimente kako je elegantna.

 

Komentari. (0)

Loading