Ovako Kejt Midlton održava savršen izgled tokom karantina!

Autor:

15.01.2021 16:45

Foto:

Foto:



Iako su tokom karantina u Velikoj Britaniji teretane i fitnes centri potpuno zatvoreni, te su mnogi to iskoristili kako bi odmorili i napunili baterije za nastavak napornih treninga, Kejt Midlton ne prestaje sa usavršavanjem!

Naime, vojvotkinja od Kembridža svoju formu održava redovno i kod kuće. A voditeljka podkasta 'Royalty obsessed' Roberta Fiorito u ekskluzivnom intervjuu za Harper's Bazaar otkrila je određene tajne kojima se Kejt služi kada je u pitanju fitnes.

- Kejt je prirodno sportski tip, bavila se raznim aktivnostima i u detinjstvu - tvrdi Fiorito, te veruje da je upravo to razlog zbog kog je i sada redovno aktivna.

- Znamo da ima takmičarski duh, te da voli da boravi na otvorenom. Vojvotkinja takođe voli da trči oko njihovog doma u Norfolku, a ima i bazen, kao i teniski teren koje sigurno koristi - dodala je.

Kejt Midlton veliki je obožavatelj skijanja, vožnje bicikla i veslanja otkriva Fiorito.

Pročitajte i Prelepe vesti u Kensington palati: Kejt Midlton ne skriva oduševljenje zbog prinove

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

- Kad je hladno vreme, vežba na simulatoru veslanja, a svakodnevno radi i izdržaje (takozvani plank) koji oblikuje njen stomak.

Za kraj, Fiorito ističe da vojvotkinji, navodno, fizički izgled nije toliko važan, koliko joj je važno da svojoj deci bude dobar uzor, te da im prezentuje koliko je važno biti aktivan.