Dekolte s godinama postaje najlepši odraz ženstvenosti!

Autor:

18.08.2020 12:31

Foto:

Foto:Dekolte na sunce

Svaka žena teži zdravom i jedrom izgledu dekoltea, bilo da joj je poprsje skromno ili veoma raskošno.

A da bi ono ostavljalo bez daha, obavezna je svakodnevna nega jer je koža grudi vrlo tanka, sa malo lojnih žlezda i prirodnih masnoća koje je štite od spoljnih uticaja.

Američki glumac Metju Makonahi i dalje mami uzdahe 

Ukoliko već nemate tu naviku, sad je idealan trenutak da je steknete. Za početak, jednom nedeljno radite piling. Tako se stimuliše proces obnavljanja ćelija i zaglađuje koža, pa će se maske i kreme bolje apsorbovati. Veća elastičnost postiže se “ledenom metodom”.

Dekolte s godinama postaje najlepši odraz ženstvenosti

Kockicom leda masirajte kožu vrata i dekoltea kružnim pokretima u smeru prema bradi, u trajanju od oko tri minuta. Pored krema i seruma
specijalno namenjenih za ovu regiju, možete upotrebiti i kremu za lice. Desnom rukom masirajte levu stranu grudi, i obrnuto.

 

Anastasija Ražnatović poslala jasnu poruku: Imam najlepšu snajku! (foto) 

Na taj način poboljšaćete mikrocirkulaciju i usporiti proces starenja. Kako biste konstantno radili na zdravom izgledu svog dekoltea, svako tuširanje završavajte sa što hladnijom vodom, usmeravajući mlaz ka grudima. Zahvaljujući tome, grudni mišići će povratiti tonus, a pore će se skupiti, pa će koža izgledati jedro i zablistati kadhaljinu ili majicu s dubokim izrezom.