Nina Radulović: Najdraži su komplimenti od sina Lava

Autor:

11.01.2019 21:19

Foto:

Foto:



TV voditeljka Nina Radulović zbog posla ne eksperimentiše često s kosom i šminkom, povremeno odlazi na masaže, a svake večeri nahrani kožu tela i nanese gel protiv celulita

Lice

Dosta kasno sam pronašla formulu koja čini da moje lice i dalje bude moj saveznik. Dobitna kombinacija je: ujutru umivanje mlakom vodom, nakon toga nanošenje blage dnevne matirajuće kreme Shene kuće Siberian Wellness, uveče umivanje balzamom Siberian Pure Herbs istog brenda i potom stavljanje blage kreme Dr Bogdanovic Cosmetics Ultra Care.

Velika promena u novoj godini: Nakon dva ljubavna kraha, Nina Radulović donela važnu odluku

Mejkap ekspert

Moje drugarice kažu da sam preteča sada popularnih mejkap vlogova jer sam ih u srednjoj školi okupljala i “držala im časove šminkanja”. Za njih je to bio način da saznaju više, a meni podsticaj da dalje učim. Moja majka je svaki dan započinjala uz kafu i ogledalce u ruci, tako je sa mnom sada.

Šminka

Danas možete da nađete takvu šminku i savete da je gotovo nemoguće da pogrešite. Na televiziji sam stalno u kontaktu sa nečim novim, a kao radoznao đak sve pitam, zapišem i potrudim se da nađem i kupim. Naručim i preko interneta. Volim da isprobavam pudere, imam ih punu fioku, različitih boja i tekstura. Isto je i sa senkama, dok od ruževa uglavnom koristim nude nijanse, koje oivičim olovkom u malo intenzivnijem tonu.

Ruke i stopala

Sada sam u fazi kada odmaram nokte na rukama jer sam, čini mi se, predugo stavljala gel u boji. Nekoliko godina ga nisam skidala, samo sam korekcijama menjala boje. Na noktima na nogama uvek imam gel lak, jer oni sporije rastu.

Nina Radulović: Strast i suze

Kosa

Svesna sam da postoji nepisano pravilo da TV prezenter ne treba da ima upadljivu šminku i frizuru, stoga je moja kosa najčešće isfenirana ravno ili na blage talase, ponekad i skupljena u punđu. Retko s njom eksperimentišem, ali kada sam na moru ili na odmoru, obožavam da nosim najrazličitije pletenice.

Telo

Na masaže idem povremeno i stalno sebe teram da ih uvrstim jednom nedeljno u svoj raspored. Fitnes takođe trpi zbog mojih obaveza, jer ustajem ujutru u šest da spremim Lava za školu. Na poslu provodim osam i više sati, potom kao i svaka mama spremam ručak, brinem o kući, idem u nabavku, vraćam dete iz škole i radim s njim domaći. Uveče, kada se sve smiri, sebi priuštim tuširanje vrućom vodom, samomasažu i negu. Koristim ulje Body Compliment protiv celulita, a nakon toga nanesem mleko sa sibirskim kedrom koje predivno miriše.

Kraj ljubavi: Nina i Branislav Lečić i zvanično razvedeni

Komplimenti

Sin mi svakodnevno govori: “Kako si se danas lepo skockala” ili “Mama, baš si lepa danas”. Mislim da je to zbog mog načina vaspitanja, stalno mu ponavljam da muškarci moraju da čuvaju i paze dame iz svog okruženja, da im govore lepe reči i obraćaju pažnju na njih.

Maja Gašić

Autor