Sve popularnija u svetu: Neobična tehnika oslobađanja od stresa

Autor:

16.01.2019 17:34

Foto:

Foto:



Stres - neizostavni činilac svakodnevnog života savremenog čoveka. Gotovo da ne postoji način da ga izbegnete, koliko god da vas krasi krotka narav i blagi temeperament.

Nije pivo, a ni rakija: Napitak koji uspešno otklanja stres

Čak i ako radite u prijatnom okruženju, bez tenzije, najverovatnije ćete se makar jednom nedeljno iznervirati u saobraćaju ili kod kuće. Ako ne brinete zbog novca, stresiraće vas večita trka sa vremenom i rokovima. Nažalost, u današnje vreme stres je neminovan.

Stres, kofein, bolest: Zašto nam “igra” oko

Upravo zbog toga danas postoji veliki broj raznoraznih lekova i suplemenata koji bi trebalo da vas opuste i spuste tenziju. Ako ste, pak, pristalica prirodnog lečenja, možda bi trebalo da date šansu tehnici koja je sve populanija u svetu.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Smash Room (@thesmashroomdxb) дана 26. Дец 2018. у 7:51 PST

U svetskim metropolama sve češće se otvaraju takozvane antistres sobe, tačnije prostorije u kojima ćete i "fizički" obračunati sa napetošću. Naime, u ovakvim sobama vam je dozvoljeno da do mile volje razbijate (uz pomoć malja ili bez njega) različite predmete -  staklene flaše, tanjire, mobilne telefone, televizore, kompjutere...

Nauka potvrdila: Psovke ipak imaju terapeutsku svrhu

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Smash Room (@thesmashroomdxb) дана 9. Јан 2019. у 11:16 PST

Ova potpuno bezbedna tehnika ("pacijenti" nose zaštitna odela s kacigama) ima sve više pristalica u svetu, a posebno je popularna u Japanu. Tamo, na primer, cena pet tanjira koje možete da razbijete tokom jedne seanse staje oko pet dolara.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Smash Room (@thesmashroomdxb) дана 12. Дец 2018. у 9:25 PST

Maja Gašić

Autor