Andrijana Oliverić: Bore smejalice mi zadaju muke

Autor:

11.04.2019 22:00

Foto:

Foto:



Uz dvoje male dece, glumica ne uspeva da se posveti sebi koliko bi želela, ali za urednu kosu i hidrirano lice uvek nađe vremena, dok parfeme toliko voli da ih stavlja i kad izvodi psa u jutarnju šetnju

Rituali nege

Izgleda da još nisam dovoljno uhodana kao majka dvoje dece pa ne stižem da se posvetim sebi koliko bih volela. Pedikir, manikir i frizera moram da isplaniram bar dve nedelje ranije, ali redovno korišćenje dnevne i noćne kreme je moj obavezni ritual. Srećom, lice mi nije problematično. Pojavljuju se bore smejalice koje mi zadaju muke i verovatno ću jednoga dana razmišljati o nekom tretmanu vezanom za njih, ali to neće biti u skorije vreme.

Šminka

Privatno se šminkam što prirodnije, stavljam blagi puder, rumenilo i maskaru. Ponekad dodam kombinaciju sedefaste bele i roze senke. Ruževe ne koristim, ali uvek stavim sjaj koji samo naglasi prirodnu boju usana. Najbolji preparat za taj efekat je Pavlovićeva krema. Nekad sam je krala od sina Uglješe, a sada od kćerke Đurđe.

Transformacije

Volim transformacije za uloge. To je izazov i za mene, i za kostimografa, i za šminkera. Toliko me promene da me ljudi posle predstave ne prepoznaju. Trenutno su mi najdraže frizura i šminka u komadu “Feliks” u Zvezdara teatru.

Fizička forma

Nikada nisam bila ljubitelj treniranja. Na vežbe sam počela da odlazim kad sam dobila išijas. Isprva mi nije bilo lako pošto sam bila van kondicije, ali malo-pomalo primetila sam napredak. A onda sam zatrudnela i imala rizičnu trudnoću, pa sam morala da se odreknem takvog načina života. Sada, sa dva deteta, psom i poslom, ne umem baš najbolje da organizujem vreme jer gledam da svaki slobodan trenutak provedem sa njima, ali planiram da se vratim vežbanju. Divan je osećaj kada završiš trening i osetiš energiju sa kojom možeš sve.

Neseser

U neseseru uvek nosim sjaj za usne, korektor, maskaru i rumenilo. Ono bez čega ne izlazim iz kuće, čak ni ujutro kada izvodim psa u šetnju, jeste parfem. Veliki sam obožavalac parfema, a omiljeni su mi Chanel Chance i Dior Addict.

Frizura

Važno mi je da mi je kosa uredna. U proteklih nekoliko godina menjala sam dužinu i boju. Prešla sam iz svoje prirodne smeđe u riđu i probala razne nijanse. Trenutno imam prirodnu boju, ali planiram da uskoro ponovo budem riđokosa.

Komplimenti

Volim kada mi govore da delujem mlađe ili da im se sviđa moj osmeh. Ali to je više do mog duha nego do izgleda.

Maja Gašić

Autor