Budućnost fitnesa je stigla u Beograd

Autor: Maja Gašić

25.04.2019 10:39

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:PromoU četvrtom po redu Maxi Fit Xbody fitnes studiju na Banovom brdu predstavljena je poslednja reč tehnologije kada je vežbanje u pitanju.

Ovim povodom na adresi Maxi Fita u ulici Đorđa Ognjanovića 22 okupio se veliki broj poznatih ličnosti iz javnog života naše zemlje kako bi prvi isprobali ovaj dinamičan i učinkovit trening.

XBody je trenutno jedan od najkvalitetnijih i najnagrađivanijih uređaja za elektro-mišićnu stimulaciju na tržištu.

- Prvi smo u regionu uveli bežično treniranje u specijalno izrađenim odelima. Redovno od proizvođača svetskog renomea nabavljamo najnovije modele XBody uređaja i nadogradnje softvera koji su pored naših vrhunskih personalnih trenera zaslužni za zavidne rezultate MaxiFit fitnes porodice - izjavio je Paul Hodis vlasnik MaxiFita.

Prisutne dame Ana Kokić i Tijana Dapčević istakle su da im ovaj vid vežbanja izuzetno prija s obzirom na to da trening traje čitavih pola sata a da su rezultati vidljivi posle mesec dana vrednog vežbanja.

Voditeljka Adriana Čortan pridružila se grupnom treningu i pokazala zavidan nivo kondicije.

Manekenka Tamara Paunović i pevač Igor Simić i jutjuberka Ana Lazarević pažljivo su saslušali savete trenera koji su im do tančina objasnili princip treniranja koji je pogodan za ljude na svim nivoima kondicije i u svim godinama.

Nakon fitnesa zvanice su se opustile u sveže ceđenim sokovima i ukusim, zdravim kanapeima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxifit XBody EMS trening (@maxifit.ems.fitness) on Apr 9, 2019 at 3:41am PDT

Maja Gašić

Autor