Nataša Bekvalac: Godinama sam se osećala nemoćno

Autor:

16.06.2019 14:00

Foto:

Foto:



Srbija spada u zemlje sa najvećim procentom pušača u Evropi, a nimalo laskavoj tituli doprinosi podatak da je ogroman deo domaćih dama zavisan od ovog poroka.

Pohvale za iskrenost: Nataša Bekvalac vodi računa o ishrani, a evo i zašto

Među njima se donedavno nalazila i Nataša Bekvalac. Popularna pevačica je otkrila kako se izborila sa ovim i porokom i ko joj je u tome pomogao...

Nataša Bekvalac: Katja je spremna za letnju avanturu (foto)

- Volim da podelim ovu priču sa ljudima zato što sam se godinama osećala poprilično nemoćno - ispričala je Nata za emisiju "Na prvom mestu" TV Prve i dodala da je nekoliko puta bezuspešno pokušavala da ostavi cigarete - To je bio začarani krug. Mnogo puta sam imala pauzu, ali sam im se i vraćala. Počela sam tek sa 30 godina da konzumiram cigarete posle velikog stresa koji sam imala, a koji verovatno koristim i kao izgovor.

Pevačica kaže da otkad ne puši izgleda mnogo bolje, vitkija je, a i oseća se energičnije.

Nataša Bekvalac: Bliski susret sa bivšim (foto)

- Nikada nisam bila mršavija. U trenutku kad sam ostavila cigarete, meni se zdravlje popravilo. I nije mi se povećao apetit - rekla je Nata i dodala da je neprestano osećala stid što svoj porok krije od starije ćerke HaneTo je strašan osećaj, kada dete učiš iskrenosti i da bude dosledno, a onda u jednom momentu shvatiš. Ja sam se krila od Hane. Slagala sam je. Ali da ne bih urušila sliku o sebi, krila sam se. Baš me zabolelo kada sam videla Haninu novogodišnju želju da mama ostavi cigarete.

Izvukla pouku iz gorkog iskustva: Nataša Bekvalac iskreno o ljubavi (foto)

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 12. Јан 2019. у 2:46 PST

Maja Gašić

Autor