Recept Olivere Jovićević za besprekoran izgled: Pilates, tretmani krvnom plazmom i dosta sna

Autor: Maja Gašić

11.07.2019 21:00

Foto: Izvor:Gloria magazin/Mirjana Tasovac, Foto:Dalibor Danilović

Foto: Izvor:Gloria magazin/Mirjana Tasovac, Foto:Dalibor DanilovićDa je kosi ofarbanoj u plavo potrebna ozbiljna nega kako bi uvek bila lepa i zdrava, zna i poznata voditeljka, kao i to da tretman krvnom plazmom vraća koži svežinu, a redovne vežbe snagu i gipkost telu

Plava kosa

Dugo sam lutala od prirodne smeđokose, preko crvenokose do plavuše, od kratke do poluduge kose, od paž frizura do ove današnje. Pravilo broj jedan za nas, farbane plavuše jeste nanošenje zaštitne kreme pre bojenja. Zatim, tanku kosu ne dajte da vam šišaju stepenasto, što neki frizeri obožavaju - biće još tanja. Maska pri svakom pranju i zaštitna krema pre feniranja su obavezni. Meni najviše prijaju preparati iz Kérastase kolekcije. Upoznala sam se i sa čudotvornim tretmanom koji se zove, verovali ili ne - “infuzija kose”. I znači baš to - suvoj i beživotnoj kosi vraća zdravlje.

Koža lica

Moj savet glasi - uvek čista koža i dosta sna. Od krema koristim samo antirid za predeo oko očiju. Retko se šminkam, osim za posao. Iako volim preplanuo ten, sunčam se u hladu, da ne prizivam bore.

Tretman krvnom plazmom

Otkrila sam PRP tretman krvnom plazmom, koji primenjujem na svakih šest meseci. Koži se tako na prirodan način vraćaju jedrina i zdravlje.

Masaže

Volim ih jer me zaista relaksiraju. Često donosim odluku kako ću od idućeg ponedeljka uvesti masažu dva puta nedeljno, ali kako sedmica odmiče masaža pada sve niže na listi obaveza.

Rekreacija

Tri puta nedeljno vežbam pilates. Kad se ulenjim, prija mi i sprava “miha” - trening na brzaka, dvadeset minuta vežbanja zamenjuje sat vremena u teretani.

Maja Gašić

Autor