Ana Štajdohar: Za savršen izgled dovoljna je domaća krema i Madona

Autor:

13.01.2018 21:39

Foto:

Foto:



Tridesetosmogodišnja pevačica je godinama verna kremama domaće proizvodnje, kad hoće da se počasti, priušti sebi miofacijalnu masažu, a iako voli kad je srede profesionalni šminkeri, uživa u tome da se šminka sama

Ana Štajdohar o prvoj dadilji: Čuvala me je velika zvezda

Nakon jutarnjeg umivanja i uveče posle čišćenja lica obavezno nanosim hidratantnu kremu domaće proizvodnje Pure Allure Skin Care, koju je pre mnogo godina patentirala dermatološkinja Radmila Antonov. Tvrdim da joj nema ravne, a odlična je i za predeo oko očiju.

Nedavno sam otkrila još jedan domaći brend, Lipo cosmetics. Izuzetno mi se dopada njihov program za čišćenje lica, mleko i tonik sa ekstraktom alge. Povremeno koristim i Multiactiv maske za lice nakon kojih mi je koža kao svila.

Boks, ples i avantura na dasci: Brankica Sebastijanović o tajnama zdravog života i savršene linije

Omiljeni proizvod za telo mi je Lipo cosmetics krema od čokolade. Savršeno miriše i odlično hidrira kožu.

Posle druge trudnoće prvi put sam probala miofascijalnu masažu koja stimuliše mišiće lica, nakon koje imam utisak da lebdim, kao i mezoterapiju, za koju sam mislila da je šarena laža. U Biointegra centru za revitalizaciju su me razuverili. Nemam mnogo vremena da sebi ugađam, ali kada ugrabim priliku, častim sebe tim zadovoljstvima.

Mnogo godina me šminkaju profesionalci pa sam od njih pokupila razne cake i znam dosta dobro i sama da se našminkam. Istaknem oči ili stavim ruž intenzivnije boje. Godinama sam kupovala po principu - koliko para toliko muzike, a onda sam probala Essence maskaru u roze ambalaži. Odlična je! Čini da trepavice izgledaju gusto i dugo. Ona mi je omiljeni mejkap proizvod, kao i Shiseido korektor.

Biljana Vilimon: Moj tajni recept za mladalački duh i telo

Najbolji savet za lepotu dobila sam od moje drage doktorke Radmile Antonov. Rekla mi je da sa invazivnijim tretmanima zarad podmlađivanja sačekam što duže. Kad jednom počnete sa hijaluronskim filerima, botoksom i sličnim preparatima, postajete njihov rob do kraja života.

Volim Madonin parfem Truth or Dare. Mnogo mi se sviđa!