Tanja Rađenović o tajnama lepote: Nigde bez roze sjaja za usne, pudera i parfema

Autor:

15.02.2018 19:07

Foto:

Foto:



Prezenterka TV Pink lice neguje samo dopro proverenim kozmetičkim preparatima, omiljeni proizvodi su joj roze sjaj za usne i puder, a najveću transformaciju imala je kad se ofarbala u smeđe, ali je izdržala samo osamnaest dana

Crveni ruž, boks i kokosova voda: Tajna savršenog izgleda Adrijane Lime

Ne izbegavam šminku, ali me je negativno iskustvo koje sam imala s kožom lica naučilo da istražujem i dobro se informišem pre nego što uzmem neki preparat. Kupujem samo ono što mi prija, konsultujem se sa svojim dermatologom, dr Milicom Popović iz Zavoda za kožne bolesti. Mislim da je to jedini način da mi koža bude negovana.

Volim da sam doterana i kad ne radim. Koristim blage biljne preparate i proverene kozmetičke kreme, često stavljam i blago toniranu kremu.

Elizabet Harli: Bjuti trikovi po savetu legendarne Džoan Kolins

Kada bi mi neko rekao da će mi uzeti svu šminku i da mogu da zadržim jednu stvar, to bi bio roze sjaj za usne. Ne bih mogla ni bez Clarinsovog Ever Matte pudera, koji se, nažalost, više ne proizvodi, pa sam napravila malu zalihu.

Imam sreću da mi kosa lepo sedi i da me je baš briga zbog toga. Prirodna sam plavuša pa se i na to izvlačim, a zahvaljujući mom frizeru Taubneru farbam se jednom u šest-sedam meseci i to deluje veoma zanimljivo, kao da sam se šatirala.

Poput svake žene koja poludi kad se porodi, ja sam se ofarbala u smeđe i izdržala celih 18 dana. To je bilo najgrđe što sam uradila.

Tanja Rađenović: Volim da se latim varjače i u svako jelo dodam zrno maštovitosti

Najbolji savet koji sam dobila jeste da je lepota u očima posmatrača. Što lepše zračite, to ćete u očima drugih biti lepši.

Parfeme obožavam. Brat me stalno bombarduje novim, ali u užem izboru je deset koje u svakom trenutku moram da imam. Volim večite klasike kao što su Gucci by Gucci i Chanel Chance, a dopada mi se Decadence Mark Jacobs.