Joga, boks i pozitivna energija: Dnevni rituali Marijane Mićić

Autor:

01.03.2018 19:25

Foto:

Foto:



Glumica i voditeljka Marijana Mićić kaže da se mnogo promenila u poslednje četiri godine koliko vodi "Pinkove zvezdice". Postala je mirnija i staloženija jer je, kako tvrdi, energija koju od dece dobija na snimanjima - neprocenjiva.

Marijana Mićić: Suze su lekovite kao i smeh, a patnja sreću udvostručuje

Gde vidite sebe za deset godina?

- Ne planiram ništa. Kada ustanem ujutru, osmislim samo šta ću tog dana raditi i tu se sve moje planiranje završava. Ako bih sada pronašla neki svoj intervju od pre 10 godina u kom mi je postavljeno isto ovo pitanje, iz odgovora bi vam bilo jasno zašto više ništa ne planiram i ne vidim dalje od sutra. Niko ne može predvideti šta će biti, važno mi je samo da sutrašnji dan bude onakav kako sam ga zamislila.

Da li vas je ulazak u tridesete naterao na neku promenu?

- Pre pet godina sam počela da vežbam i danas sa sigurnošću mogu da kažem da nikada neću prestati. “Navučena” sam na fizičku aktivnost, patim svaki put kad zbog mnogo posla preskočim trening. Od pre godinu dana idem i na jogu, a nedavno sam krenula i na boks. Trudim se da to prenesem i na svoje okruženje jer smatram da je vežbanje veoma važno za podizanje kvaliteta života. Nije mi bio cilj da bolje izgledam, već da se bolje osećam, ali kada posle nekog vremena vidite rezultate - ne želite da stanete.

Marijana Mićić: Ljubav je najslađa uz poljupce i pivo

Bojite li se starenja?

- U fizičkom smislu ne, o tome čak i ne razmišljam. Željno hrlim svemu što me čeka u životu jer verujem da sada živim svoje najbolje i najlepše godine. Tako je bilo pre deceniju-dve, a volela bih da isto to mislim i za 15 ili 30 godina.