Angelina Atlagić: I stara cipela izgleda bolje kad se na nju nanese krema i izglanca

Autor:

03.03.2018 18:00

Foto:

Foto:



Poznata kostimografkinja uvek se šminka sama, a najbolje savete za lep i negovan izgled dobila je od prabake 

Dnevni rituali su mi sve kraći, a na stolu ima sve manje skupocenih krema. Isprobala sam sve poznate brendove i na kraju se opredelila za domaći, kozmetiku “Dr Colić”. O mom licu brine dr Biljana Đurđević, pa se nega koju ja sprovodim svodi na umivanje, nanošenje kreme i uveče obavezno skidanje šminke.

Uvek se šminkam sama, čak i za snimanja, jer volim prirodni izgled. To je za mene deo dnevne rutine, a služi mi pre svega da bih ujednačila ten i malo istakla oči i usta, odnosno dobila na svežini. Veoma je bitno da dekorativna kozmetika bude kvalitetna, pa koristim Dior BB kreme sa zaštitnim faktorom kao podlogu, senke i rumenilo Chanel, pošto su specijalno presovani pa se ne raspadaju tokom putovanja, što mi je vrlo bitno jer sam često na putu. Usne mažem Dior ruževima, koji su zapravo mešavina sjaja i malo boje.

“I stara cipela izgleda bolje kad se na nju nanese krema i izglanca”, govorila je moja prabaka, što mi je prenela mama. Drugi savet sam dobila od mog prijatelja, fotografa Petra Katanića, da žena treba uvek da sedi leđima okrenuta izvoru svetla. Taj trik mu je otkrila njegova baka, i uverila sam se da je zaista delotvoran.

 

Maja Gašić

Autor