Piling, crveni ruž i dobar san: Bjuti rituali Sare Jovanović

Autor:

15.03.2018 21:22

Foto:

Foto:



Pevačica svakih pet-šest dana uradi piling lica, obožava da se šminka sama, a posle brojnih eksperimenata zasitila se promena i sve je sklonija prirodnom izdanju

Објава коју дели Sara Jo (@sarajoofficial) дана 20. Јан 2018. у 3:17 PST

Ujutru se umijem, namažem neku kremu koja služi kao baza pre šminke, laganiju ako nemam poslovne obaveze, ili jaču u slučaju da imam neko snimanje. Uveče skidam mejkap micelarnom vodom, zatim se umijem gelom i ponovo lice prođem micelarnom vodom. Svakog petog-šestog dana uradim blagi piling i nanesem masku za hidriranje. Ukoliko ne moram da se šminkam, tokom dana nekoliko puta naprskam lice termalnom vodom.

Објава коју дели Sara Jo (@sarajoofficial) дана 25. Јан 2018. у 10:47 PST

Sara Jovanović: Dobar nakit i šešir svaku modnu kombinaciju pretvore u savršenstvo

Ko god me poznaje zna koliko sam opsednuta šminkom, ljubav koju sam gajila prema crtanju kao mala prerasla je u ljubav prema šminkanju. Uživam da se šminkam sama, a drugarice su uvek dobrodošle da ih doteram za neku važnu priliku. Rado se prepuštam profesionalcima ukoliko radim neko snimanje, jer i od njih svaki put naučim nešto novo. Obožavam kad je najupečatljiviji deo mejkapa karmin, najčešće usta naglasim crvenim, a povremeno napravim dramatičniji “luk” s jačom senkom i trepavicama.

Објава коју дели Sara Jo (@sarajoofficial) дана 28. Јан 2018. у 4:21 PST

Ljudi obično potcenjuju savete koji deluju jednostavno, ali, recimo, uverila sam se da san i te kako utiče na izgled, i ne samo na njega. Ako mi se zadesi neki period da malo spavam, odmah vidim koliko to deluje na ceo organizam, pa i na lice.

Објава коју дели Sara Jo (@sarajoofficial) дана 11. Дец 2017. у 12:51 PST

Ne bi trebalo ni preduzimati drastične korake kad je koža lica u pitanju bez konsultacije sa kozmetičarom ili dermatologom. Takođe, mora se voditi računa i o higijeni četkica za šminkanje, koje treba redovno čistiti i prati.