Kejt Blančet: Kontroverzni tretman podmlađivanja o kojem svi pričaju

Autor:

21.03.2018 13:45

Foto:

Foto:



Ako ste misli da ste već sve čuli i videli i da ne postoji ništa novo što bi kozmetička industrija mogla da izmisli, ipak se pripremite na još jedno iznenađenje.

Nakon u najmanje ruku neobičnih tretmana za podmlađivanje kojima se podvrgavaju poznate ličnosti - poput pčelinjih uboda koje praktikuje Gvinet Paltrou ili manikira na bazi kanabisa, australijska glumica Kejt Blančet otkrila je možda najbizarniji do sada.

A post shared by Cate Blanchett (@cateblanchett) on Nov 16, 2015 at 4:31pm PST


U intervjuu za australijski "Vogue", oksarovka je ispričala kako su se ona i Sandra Bulok u pauzi snimanja filma "Oceans 8", podvrgle neobičnom tretmanu lica u jednom njujorškom salonu lepote.

Nepravedno zapostavljena modna ikona: Stil Kejt Blančet se retko ko usudi da ponese

- Sandra i ja smo otkrile tu kozmetičarku u Njujorku, Džordžu Luis, koja nam je uradila nešto što smo nazvale "penis tretman". Zapravo ni sama ne znam šta je to, ali zbog mirisa koji podseća na semenu tečnost, verovatno od nekih enzima koje sadrži, Sandra ga je nazvala "penis tretmanom lica" - ispričala je glumica.

Ova njena izjava podigla je pravu buru na internetu, posebno među tviterašima, pa je australijski "Vogue" obrisao taj deo o podmlađivanju sa sajta. Rasprava se ipak nastavila, a kako piše "Daily Mail", Džordža Luis je objasnila da se u tom tretmanu koriste matične ćelije uzete sa prepucijuma koreanskih muških beba.

Maja Gašić

Autor