Dragica Radosavljević Cakana: Espreso i teretana za uspešan radni dan

Autor:

10.05.2018 21:30

Foto:

Foto:Poznata pevačica dan započinje hladnim oblogama i vežbanjem u teretani, kada nema javne nastupe šminka se vrlo malo, a usvojila je savet da je za lepotu najvažniji osmeh

Објава коју дели Dragana Injac (@gagainjac) дана 19. Апр 2018. у 2:40 PDT

Ustajem vrlo rano, između sedam i osam, i prvo skuvam espreso. Zatim iz zamrzivača izvadim jastučiće koji se drže na licu, koji smanjuju podočnjake i vraćaju tonus koži, a potom vežbam najmanje sat. Tek onda mogu da se posvetim obavezama. Uveče sledi temeljno čišćenje kože tonikom, pa nanošenje seruma i kreme. Često ih menjam, otprilike na šest meseci.

Preko dana se skoro ni ne šminkam, stavim samo malo maskare i pudera u prahu. Sređujem se pošto mi je važno da sam puna samopoštovanja i samopouzdanja. Za televiziju i nastupe uglavnom me doteruju profesionalci, jer koliko god bila vešta, nisam umetnik u tome.

Parfeme volim, u poslednje vreme koristim Valentino. Leti uglavnom mirišem na Chloé, dok preko dana upotrebljavam osvežavajuće vode. Poslednji miris koji me je oduševio je Cash.

Dragica Radosavljević Cakana: Otkrila sam kako da izbacim sav bes i ljutnju iz sebe

Jedem obično dva puta dnevno, i to male količine hrane samo kad sam gladna. Ujutro mi je važno da uz kafu uzmem kolač ili kiflu koji mi daju dovoljno energije da izdržim do ručka kasno po podne.

Nisam neka spavalica, dovoljno mi je šest-sedam sati sna.