Marija Bergam: Moji bjuti trikovi za negu osetljive kože

Autor:

17.05.2018 13:00

Foto:

Foto:



Glumica koja je zablistala ulogom kapriciozne Maje Davidović u serijalu ‘Senke nad Balkanom’ ima osetljivu kožu koju neguje specijalnim preparatima, voli da istakne oči, nema omiljeni mejkap proizvod, a najviše pažnje posvećuje kosi koja je njen zaštitni znak

Imam veoma osetljivu kožu koja zahteva da je često čistim i hidriram specijalnim preparatima. Zbog prirode svoje profesije izbegavam da se šminkam ako za to ne postoji dobar povod. Umem sama da se našminkam, ali za važnije prilike praktikujem da pozovem profesionalce. Volim da istaknem oči. Ne bih mogla da se opredelim za omiljeni mejkap proizvod.

Mnogo vremena posvećujem kosi. Potrebno mi je dva sata da je operem, osušim i dobro očešljam. Pronašla sam odličnu prirodnu kozmetiku za njenu negu, koju kombinujem sa nekim profesionalnim proizvodima. Takođe, izbegavam da se farbam ako to nije neophodno za neku ulogu. Uzimam i neke preparate koji jačaju vlasi i stimulišu njihov rast. Sve to zajedno daje vrlo dobre rezultate. Zbog volumena kose, kada želim neku frizuru, moram da odem kod frizera.

Trenutno koristim stari Diorov parfem Dolce Vita, dugo sam upotrebljavala Chloé, a sad sam u porazi za novim mirisom.

Maja Gašić

Autor