Aromatično ulje, vitamin c i joga: Bjuti rutina Alesandre Ambrozio

Autor:

18.05.2018 19:44

Foto:

Foto:Ako bismo zavirile u kupatilo holivudskih zvezda, tamo bismo sigurno našle proizvode bez kojih ni same ne možemo - labelo, kremu za sunčanje, masku za lice za sjaj kože i uvijač za trepavice

Alesandra Ambrosio: Kad se sretnu fitnes i moda

Iako gotovo svakodnevno ide na pilates, časove joge i u šetnju, manekenka Alesandra Ambrozio (37) smatra da je njena vitka figura rezultat jurcanja za sinom i kćerkom. A uprkos tome što su za lepotu njenog lica odgovorni proizvodi koji koštaju i po nekoliko hiljada dolara, tvrdi da je za to, ipak, najzaslužniji redovan san od osam sati.

Ona je od onih žena koje sa negom započinju čim otvore oči, prvenstveno kvalitetnim obrokom. Alesandrin doručak sastoji se od kuvanih jaja, kokosovog ulja, avokada i svežih voćnih sokova. Ujutru popije čak i kafu, pa onda ide na vežbanje.

Kraj 10-godišnje ljubavi: Supermodel Alesandra Ambrosio napustila verenika

Kad treba brzo da izađe iz kuće, spremi se za nekoliko minuta. Sve što koristi su uvijač za trepavice i korektor - ne voli kad na sebi ima slojeve šminke. Neki od njenih omiljenih preparata su serum za lice sa vitaminom C i mist od kaktusa i ženšena, kao i aromatično ulje brenda Kora njene koleginice Mirande Ker. Veliku pažnju posvećuje nezi kose i ruku.

“Viktorijin anđeo” ponovo osvaja: Zanosna Alesandra Ambrosio u seksi kampanji