Bjuti rutina Dženifer Lorens: Piling, kremice i kupka sa aromatičnim solima

Autor:

20.05.2018 10:04

Foto:

Foto:



Ako bismo zavirile u kupatilo holivudskih zvezda, tamo bismo sigurno našle proizvode bez kojih ni same ne možemo - labelo, kremu za sunčanje, masku za lice za sjaj kože i uvijač za trepavice

Naglasite oči i uklonite znakove umora: Bjuti trikovi Kejt Blančet

Mada su im na raspolaganju čitavi timovi ljudi koji rade na tome da one izgledaju savršeno, kao i pristup raznovrsnim tretmanima i centrima za lepotu, o estetskim hirurzima i da ne govorimo, najlepše žene sveta ne komplikuju mnogo kad je ulepšavanje u pitanju. Ako naiđu na dobrog kozmetičara ili trenera, ne menjaju ga godinama, kao ni neke od proizvoda, koje, najverovatnije, svaka od nas ima kod kuće.

Marija Bergam: Moji bjuti trikovi za negu osetljive kože

Iako mlada, zanimanje Dženifer Lorens (27) je takvo da mora da brine o tome kako izgleda, pa i da koristi antiejdžing preparate. Plavokosa glumica, Diorovo zaštitno lice, pored proizvoda ove francuske kuće za lepotu upotrebljava i neke od onih koje svakodnevno viđamo na policama parfimerija. Jedan od takvih je St. Ives piling za lice od kajsije, koji koristi minimum dva puta nedeljno.

Aromatično ulje, vitamin c i joga: Bjuti rutina Alesandre Ambrozio

Sjajnu kožu lica duguje i Sonji Dakar, poznatoj vizažistkinji sa Beverli Hilsa, čiju kliniku “The Sonya Dakar Skin Clinic” redovno posećuje. Često stavlja i maske za lice, najviše voli Life Radiance brenda Decléor.

Dan započinje kardio vežbama ili časovima joge, a završava kupkom sa aromatičnim solima. Kad je reč o ishrani, nikad ne drži dijete jer joj se dopada kako izgleda. Na kraju krajeva, unutrašnja lepota uvek počne da se vidi i spolja, smatra Dženifer.

Maja Gašić

Autor