Boje leta na rukama: Zdravi, lepi i negovani nokti su uvek u modi

Autor:

01.06.2018 18:27

Foto:

Foto:Kad počnete da nosite sandale i kraće suknje jer je napolju plus 30, znajte da na nokte treba da namažete lak u boji italijanskog sladoleda ili u nijansama maline i trešnje, nakon što pocrnite obavezan je beli, a pastelni je aktuelan uvek

Novi modni trend: Pablo Pikaso na noktima (foto)

Baš kao što se svakog proleća nakanite da uradite veliko raspremanje ormara, to bi trebalo da vam postane pravilo i sa policom lakova za nokte. Sklonite tamnije nijanse pozadi, a na svetlost dana izvucite svetlije tonove. Zašto?

Zato što su topli, suncem okupani dani rezervisani za veseli manikir, za neon žutu, narandžastu, mlečnu roze, jarkozelenu i zlatnu. Ponesite svetlucavo u tragovima, a pastelne nijanse u svakoj kombinaciji.

Kako se vaše ruke i nokti menjaju s 20, 30 i 40 godina

Što više pocrnite, to intenzivniji lak namažite, a poigrajte se i sa belim - on svakog leta naprasno postane moderan. Tropski motivi su i dalje aktuelni, ali ako ih uopšte ne ljubite, ima toliko drugih printova, boja, nijansi i tekstura koje možete da isprobate.

Za premijeru ‘Deadpoola 2’ Blejk Lajvli uradila je manikir sa motivima iz tog filma

Provereni načini da sprečite listanje noktiju

Obratite pažnju na boju maline, tirkiznoplavu sa metalik odsjajem i ljubičastu, one na suncu izgledaju neverovatno. I za kraj, zapamtite, za kakav god manikir da se odlučite, najbitnije je da imate zdrave, lepe i negovane nokte.

Nokti u trendu: Najpopularnija boja za sezonu 2018. omiljena je među koketama (foto)

Dru Barimor uvek ima besprekorno nalakirane nokte