Isidora Građanin: Glumica u školi šminkanja

Autor: Svetlana Stojaković

11.06.2018 20:39

Foto:

Foto:Mlada glumica ima veoma osetljivu kožu pa koristi kvalitetne prirodne preparate, a pohađala je školu šminkanja da bi umela sama da se našminka 

Gastro avanture Marine Ćosić i Isidore Građanin: Nepisana pravila za dobre udavače

Izuzetno mi je važna nega lica i tela pošto imam osetljivu kožu, zbog čega koristim kvalitetne prirodne preparate. Moja svakodnevna rutina podrazumeva prvo čišćenje lica kremom namenjenom za to, potom nanošenje aktivnog kiseonika i na kraju blage dnevne kreme ili ulja od kokosa.

Nude nijanse ruževa s dizajnerskim potpisom Kim Kardašijan (video)

Najbolje savete o nezi kože i kose dobila sami od mame i bake, koje su mi govorile da koristim što manje preparata sa jakim hemijskim sastavom, kao i da su za celokupan izgled najbitniji hrana i piće koje unosimo u organizam.

Mnogo sam učila od šminkera koje sam upoznala na filmskim i serijskim setovima. Pohađala sam i časove šminkanja, tako da sam prilično vešta u tome, ali za svečane događaje ili neke bitne prilike zovem šminkerku u koju imam poverenja.

Manekenka priprema beauty iznenađenje: Rouzi Hantington-Vajtli najavila novu make up liniju

Obično ne eksperimentišem mnogo sa načinima šminkanja. Bitno mi je da nanesem kvalitetnu podlogu, za to koristim dva Macova pudera koja pomešam, a nakon toga stavim korektor ispod očiju. Volim olovke za usne i karmine i imam veliki broj nijansi u svom koferu za šminku. Omiljeni ruž mi je bio Chanel Coco Shine 68, koji su, nažalost, prestali da proizvode. Važan deo šminkanja mi je i nanošenje bronzera i hajlajtera, njima ističem jagodice, dok puder u prahu izbegavam da mi koža ne bi delovala suvo.

Marija Bergam: Moji bjuti trikovi za negu osetljive kože

Omiljeni parfem mi je Coco Mademoiselle i njega najčešće nanosim. Ponekad koristim i Versace Eros.