Vanja Milačić: Nikada neću izgledati plastično i neprirodno

Autor: Maja Gašić

16.07.2018 16:23

Foto:

Foto:Lepa glumica neguje se samo prirodnim preparatima, s vremenom je naučila da se perfektno našminka žmureći, kosi ne posvećuje mnogo pažnje jer je prirodno kovrdžava i uvek miriše samo na jedan parfem

Lice

Koristim najbolju kozmetiku na svetu - Koozmetik, koja po svemu odgovara mom biću. U pitanju su prirodni preparati koji baš tako i mirišu. Upotrebljavam njihov serum za lice od lavande, limuna i sandalovine, hidratantnu kremu od lavande, limuna i čajnog drveta, tonik i sapun za lice.

Ivana Korab: Žena je najlepša kada je zaljubljena i srećna

Savet

Najvredniji savet za lepotu dobila sam pre mnogo godina od Branke Petrić, koja mi je rekla: “Da bi žena bila lepa, treba da ulaže u svoje obrazovanje”.

Објава коју дели Vanja Milacic (@vanjamilacic) дана 22. Дец 2017. у 1:33 PST

Šminka

U pozorištu uz majstore koji rade u sektoru šminke naučite sve. Čak i da se žmureći našminkate perfektno. Žena mojih godina mora da koristi kvalitetne mejkap proizvode, pošto je šminkanje kreacija. Moje transformacije su u teatru, privatno decenijama izgledam isto. Radim na sebi i svom unutarnjem svetu i ono u šta sam hiljadu posto sigurna jeste da nikada neću izgledati plastično i neprirodno.

Kosa

Kosi ne posvećujem mnogo pažnje, prirodno je kovrdžava i lako ju je održavati. Upotrebljavam šampon Koozmetik i maske za kosu od argana, đumbira i zelenog čaja.

Parfem

Parfem je za mene vrlo intiman deo nege i imam samo jedan, Byredo Mojave Ghost.

 

Објава коју дели Vanja Milacic (@vanjamilacic) дана 10. Нов 2017. у 2:51 PST

Vežbanje

Trčim, meditiram, vozim bicikl i igram predstave.

Ishrana

Ne vodim baš previše računa o ishrani. Veliki sam gurman, volim da kuvam i za mene je hrana raskoš koje se ne treba odricati.

Irena Jovanović: Obožavam stilsku preciznost Melanije Tramp

Nokti

Nokte veoma negujem, lakove imam raznih marki, ali samo varijacije u tri boje - crvenoj, bordo i tamnoljubičastoj.

Maja Gašić

Autor