Vanja Nenadić: Moja tajna besprekornog tena

Autor:

22.07.2018 16:01

Foto:

Foto:Mlada glumica vežbanjem održava vitku figuru, voli morske frizure i stoga koristi preparate sa dodatkom soli, sama je svoj manikir majstor a piling lica radi uz pomoć sode bikarbone

Објава коју дели Vanja Nenadić (@vanjnj) дана 9. Мај 2018. у 5:20 PDT

Koža

Odmalena imam problema sa kožom jer je izuzetno osetljiva i sklona atopiji, pa moram da izbegavam jaku kućnu hemiju i slatkiše. U poslednje vreme koristim divnu kremu Avène Xeracalm koja se pokazala kao najbolja za mene do sada.

Vanja Nenadić: Klasična književnost je kao grašak – treba da imate određene godine da biste znali u njoj da uživate

Tetovaže
Ranije su mi se dopadale tetovaže, jednu sam i uradila, ali da mogu da vratim vreme, priznajem, ne bih isto postupila. Najviše zbog posla, jer tetovaža ponekad ume da mi stvori problem.

Објава коју дели Vanja Nenadić (@vanjnj) дана 7. Апр 2018. у 12:26 PDT

Vanja Milačić: Nikada neću izgledati plastično i neprirodno

Šminka

Koristim veoma malo šminke, posebno leti. Tada stavljam samo lagani puder ili BB kremu, maskaru i blagi hajlajter. U poslednje vreme bordo senka s nijansama plave mi je favorit za večernji izlazak. Imam plave oči i te boje ih baš istaknu.

Објава коју дели Vanja Nenadić (@vanjnj) дана 29. Мар 2017. у 6:07 PDT

Piling
Ponekad pravim preparate u kućnoj radinosti. Maske ne toliko, ali na svakih desetak dana uradim blagi piling lica sodom bikarbonom. Samo je umutim sa malo vode da bude gusto, nežno istrljam kožu, isperem, i to je to.

Објава коју дели Vanja Nenadić (@vanjnj) дана 11. Јун 2017. у 1:38 PDT

Ivana Korab: Žena je najlepša kada je zaljubljena i srećna

Nokti
Kao mala grickala sam nokte, što mi je kasnije predstavljalo ozbiljan problem, pa sam često morala da posećujem manikira. Međutim, mama mi je nedavno kupila lampu i sada već neko vreme sama sređujem nokte. Koristim uvek gel lak, i to uglavnom neutralne nijanse, ali nekada i bordo.

Објава коју дели Vanja Nenadić (@vanjnj) дана 23. Феб 2018. у 2:25 PST

Kosa

Imam snažnu i kvalitetnu kosu kojoj ne treba nikakva specijalna nega, jedino ne preskačem da stavim masku. Što se tiče frizura, leti najviše volim so u kosi. Toliko to volim da čak koristim proizvod na bazi morske soli.

Објава коју дели Vanja Nenadić (@vanjnj) дана 14. Јул 2017. у 4:28 PDT

Vežbanje
Prošla pozorišna sezona mi je fizički bila prilično naporna. Zbog toga sam vežbala kod kuće. Imam svoj mali set vežbi i redovno treniram.

Објава коју дели Vanja Nenadić (@vanjnj) дана 19. Мај 2017. у 4:57 PDT

Isidora Građanin: Glumica u školi šminkanja

Ishrana
Pre nekoliko meseci shvatila sam da mogu da funkcionišem bez slatkiša, što je za mene bilo otkriće, dok hleb ne jedem već deset godina. Sada ne propuštam doručak, najčešće su to ovsene pahuljice, voće, laneno i čija semenje.