Marina Matijević: Borba žena protiv celulita izgleda kao borba sa vetrenjačama

Autor:

27.08.2018 18:30

Foto:

Foto:



Voditeljka TV Prva voli da vežba, rado ide u spa centre i na masaže, a nakon što je jednom izvukla svetle pramenove shvatila je da je ipak bolje da ostane brineta

Kosa

Moja pažnja najviše je usmerena na brigu o kosi jer rad na televiziji zahteva njeno svakodnevno feniranje, peglanje ili uvijanje. Kako bi ona i pored čestog tretiranja ostala zdrava i sjajna, rado izdavajam novac za kvalitetne šampone, pakovanja, ampule, vitamine. Što se tiče boje, samo jednom sam odlučila da izvučem svetle pramenove. Odmah po izlasku iz salona shvatila sam da ću se vrlo brzo vratiti u brinete.

Top-forma

Ne moram mnogo da se trudim da bih imala dobru liniju, priroda je tu bila blagonaklona prema meni. Ipak, volim fizičku aktivnost. Jednostavno, bolje se osećam kada sam u pokretu. Kombinacija joge, vožnje bickla i plivanja mi najviše odgovara.

Spa i masaže

Obožavam spa centre i zaista mislim da su pravi način za opuštanje. Dopada mi se kompletan velnes - od finske saune, preko turskog kupatila do džakuzija. Na masažu odlazim najmanje dva puta nedeljno. Nekad je to relaks masaža celog tela, a nekad parcijalna masaža leđa, koja je posle dugotrajnog rada za kompjuterom prava blagodet.

Celulit

Borba žena protiv celulita izgleda kao borba sa vetrenjačama. Da bismo ga pobedile, smatram da je prvenstveno potrebna disciplina. Vežbanje, anticelulit masaže, zdrava ishrana i mnogo vode. U anticelulit gelove nisam verovala dok nisam probala Thiomucase gel. To je jedini preparat posle kojeg sam vrlo brzo videla rezultate.

 

Maja Gašić

Autor