Marina Ćosić: Tajna mejkapa bez greške

Autor: Svetlana Stojaković

31.08.2018 14:26

Foto:

Foto:Mlada glumica voli svoju prirodno tamniju put, šminka se bez greške, ali nikada ne nosi neseser sa sobom, redovna je u teretani i na masažama, a tetovaže obožava i planira da ih uradi nekoliko

Marina Ćosić: Haljina je merna jedinica seksepila

Mejkap bez greške

Kada sam počela da se šminkam, nisam pravila početničke greške. Pored moje sestre to je prosto bilo nemoguće. Ona je oduvek pratila sve trendove i znala sva pravila, a ja sam uz nju učila. Najčešće ističem oči, ali bude dana kad sam “ekstra” u svemu, pa tako i u šminkanju. Što znači da naglasim sve. Nikada ne nosim neseser sa sobom, jedino uvek imam labelo.

Kiseonik za lice

Na snimanjima mi koža često bude iziritirana zbog šminke. Leti čim završim s radom skinem mejkap i stavim aktivni kiseonik, i posle toga ništa više ne nanosim na lice, osim ako baš nije neophodno. Zimi je procedura ista, samo još namažem i kremu.

Gastro avanture Marine Ćosić i Isidore Građanin: Nepisana pravila za dobre udavače

Објава коју дели Marina Cosic (@marinacosic) дана 27. Мар 2018. у 3:31 PDT

Masaže

Volim fitnes i masaže. Uživam u tome, ali ne prisiljavam sebe ni na šta baš zato što ne želim da mi aktivnosti koje radim da bih živela zdravo postanu izvor stresa. Idem u teretanu, jedem pretežno zdravu hranu i u poslednje vreme redovno zakazujem masaže.

Kovrdžava kosa

Ne volim kad mi je kosa ispravljena i ne koristim nikakve posebne preparate za njenu negu.

Објава коју дели Marina Cosic (@marinacosic) дана 17. Јул 2018. у 2:14 PDT

Marina Ćosić: Moj dečko iz snova je …

Osunčana koža

Bila sam na moru i nisam provela ni pola sata sunčajući se. Boju sam dobila u vodi i u šetnjama do plaže ili restorana. Imam tamniji ten i to veoma volim, i ako ne pocrnim na brzinu, onda mi je koža preplanula cele godine.

Tetovaže

Razlog što naši glumci nemaju tetovaže jeste taj što kod nas ne postoji dobar puder za telo. U svetu mnoge poznate ličnosti, glumci takođe, imaju tetovaže, koje se na filmovima ne vide jer se obrišu u postprodukciji ili prekriju puderom. Ja bih definitivno volela da ih uradim, već imam nekoliko ideja kako će izgledati.

Објава коју дели Marina Cosic (@marinacosic) дана 10. Мај 2018. у 11:21 PDT