Marina Matijević: Svaka žena bi trebalo da prihvati svoje godine i sve što ide uz njih

Autor:

10.09.2018 20:40

Foto:

Foto:Voditeljka TV Prva ne žali da plati kvalitetne proizvode za negu, smatra da je hidriranje kože izuzetno važno, a čvrsto veruje da je unutrašnja lepota najbitnija

Maske za lice

Industrijski preparati, ma koliko skupi bili, umeju da razočaraju, ali oni iz domaće radinosti teško. Jedna od najefikasnijih maski za lice koje sama pravim jeste ona od lubenice i meda. Pomešam po kašiku meda i soka od lubenice, namažem na lice i umijem se nakon dvadesetak minuta. Koža je posle nje hidrirana i sveža. Imam još jednu recepturu koja mi veoma prija. Dve kašičice meda pomešam sa malo jogurta i jednom izgnječenom bananom, nanesem na lice i tek kada počne da se suši i zateže, dobro je isperem.

Preplanula koža

Prirodno sam tamnoputa pa samo prvih dan-dva na moru telo mažem kremom sa zaštitnim faktorom. Prošle godine otkrila sam Biobaza pekmez za brzo tamnjenje i zaista je moja koža za kratko vreme dobila onu lepu bronzanu boju koju svaka žena priželjkuje. Po povratku sa mora više puta dnevno nanosim bodi losion. Takođe, i lice i telo mažem maslinovim, arganovim ili bademovim uljem. Kako spolja, kožu je potrebno hidrirati i iznutra, tako da pijem dosta vode.

Podmlađivanje

Nisam imala iskustva sa tretmanima za podmlađivanje. Kada je reč o botoksu, nemam ništa protiv manjih korekcija, ako je to ono što će učiniti da se osećate bolje. Samo što žene često umeju da preteraju u želji da što lepše izgledaju i to na kraju ne ispadne baš onako kako su planirale. Verujem da je ona unutrašnja lepota najbitnija i da bi svaka žena trebalo da prihvati svoje godine i sve što ide uz njih.

Maja Gašić

Autor