Neprolazni mejkap trend: Koji crveni karmin vam najbolje pristaje?

Autor:

01.10.2018 09:43

Foto:

Foto:



Trendovi dolaze i prolaze, ali crveni karmin ostaje, tako bi mogla da se opiše ljubav koju prema njemu osećaju žene širom sveta, uvek, a čini se i zauvek

Nije važno šta ste obukle, niti kako se osećate, ako na usne stavite crveni karmin, imaćete samopouzdanje koje vam je potrebno da pregurate dan. Boja karmina uz koju uvek dolazi sintagma “moćno oružje” stoji lepo i plavušama, i brinetama, i crnkama, ali vodite računa o nijansama koje birate.

Plavuše neka se odluče za crveni karmin koji vuče na roze, crvenokose za onaj sa narandžastim pigmentom, crnke za boju crnog vina, a smeđim devojkama pristaju sve. Crveni karmin ide u paketu sa olovkom za usne, pa pre nego što ga stavite definišite konture.

Olovka sprečava razlivanje boje preko ivice usana, a nakon nanošenja karmina poljubite papirnu maramicu kako on ne bi završio na vašim zubima. Ukoliko imate tanke usne, izbegavajte tamnije tonove i mat teksturu, radije koristite transparentne ruževe ili sjajeve svetlocrvenih nijansi.

Malo je prilika u kojima je neprimereno nositi crveni karmin i zato, ako želite da ga imate na sebi uvek i svuda, potrudite se da pre njega redovno nanosite balzam, jer samo negovane usne mogu biti lepe.

Maja Gašić

Autor