Tijana Dapčević: Tajni recept za elastičnu kožu koja uvek izgleda sveže

Autor: Maja Gašić

25.10.2018 21:00

Foto:

Foto:Pop pevačica i profesor violončela o koži lica vodi računa još od puberteta, najviše se raduje komplimentima na račun izgleda koje dobija od supruga i sina, nema ništa protiv botoksa i hijalurona, koje i koristi, a ni protiv većih estetskih zahvata ukoliko jednom pomisli da su joj potrebni

Lice

Lice negujem od pubertetskih godina, kad su počele da mi se dešavaju prve promene na koži, tako sam vaspitana. Moja majka je redovno odlazila na kozmetičke tretmane, pa sam se i ja šlepala uz nju. Bavim se scenom, što podrazumeva jaču šminku, pa mi je, htela - ne htela, koža masna u T zoni i suva na ostalim delovima. Taj problem rešavam sa mojom kozmetičarkom i prijateljicom Dušankom, koja se o meni brine već duže vreme. Bez nje i redovnih tretmana lica ne mogu da živim. Otkriću vam i jednu tajnu: umivam se kiselom vodom i zato mi je koža tako elastična i uvek izgleda sveže.

Kosa

Što se moje kose tiče, kratka je već trideset godina. Tu i tamo sam je puštala do izraste do ramena. Volim da menjam boju, ali uz odgovarajuću negu naravno. O tome brine moja Irena iz studija Merci. Ona uvek zna šta mojoj kosi treba. Kada bolje razmislim, da je ne negujem tako kako je negujem, do sada bih bila “ćelava pevačica”.

Botoks i hijaluron

Odlazim na redovne tretmane lica i tela. Mezoterapije sa vitaminima i mineralima obožavam. Jednom godišnje uradim botoks ili hijaluron, i to ne krijem. Živim u 21. veku i smatram da je to sada potpuno normalno, kao i svaki drugi kozmetički tretman. Volim kako starim, ali odlučila sam da starenje malo usporim zahvaljujući zlatnim rukama doktorke Jane. Što se ostalih estetskih zahvata tiče, kad bude bilo potrebe za nečim drugim, što da ne.

Lepota

Žena koja je zadovoljna i srećna uvek izgleda lepo i negovano, poput moje Verice Rakočević. Ona je pravi primer kako treba da izgleda negovana žena.

Telo

Figuru održavam tako što sam umerena u svemu, a sebi sve dozvoljavam. E sad, ne baš sve, ali umereno.

Komplimenti

Volim komplimente i te kako, a najviše se obradujem onima koje dobijem od sina Vuka i supruga Milana.

Maja Gašić

Autor