Ilda Šaulić: Bebeća kozmetika moje kćerke Eme najbolji je make up

Autor: Svetlana Stojaković

01.11.2018 19:12

Foto:

Foto:Pevačica retko lepog glasa, koja zrači prefinjenošću, nežnom lepotom i damskim stilom, rano je krenula da brine o koži lica, imala je hrabrosti da menja boje kose, šminka se samo kada baš mora i rado ukrade poneki bebeći preparat od svoje kćerke Eme

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 10. Дец 2017. у 12:43 PST

Glamur i duh prošlih vremena: Revija Saše Milojkovića okupila srpsku javnu scenu (foto)

Nega lica
Kako sam trenirala tenis, mojoj koži je, zbog znoja i prašine, bila potrebna malo ozbiljnija nega, te sam po savetu moje mame već sa četrnaest godina počela da odlazim kod kozmetičarke. I danas sam redovna na tretmanima kod nje. Sve što sam koristila za negu lica uzimala sam po njenom savetu. Krenula sam sa blagim kremama koje neguju i umiruju kožu, a u osnovi imaju kamilicu. Sada upotrebljavam proizvode brenda Germaine de Capuccini.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 10. Феб 2018. у 1:04 PST

Kosa
Sa šminkom nisam žurila kao što to devojčice rade danas, ali sam s kosom počela da eksperimentišem sa šesnaest-sedamnaest godina. Prvo sam izvukla svetlije pramenove, a onda sam isprobala sve boje: od plave, preko smeđe i crne do crvene. Na kraju sam se opredelila za plavu i već godinama sam joj verna. Jednom sam, kada je to bilo moderno, uradila i mini-val. Rado sam menjala i dužinu kose. Verujem u pravilo da ženama s godinama lepše stoje zanimljive kratke frizure. Meni se dopadaju one koje imaju Džejn Fonda i Rakel Velč i sigurna sam da ću i ja nekad takve nositi.

Tijana Jevtić: Za lepotu su važni unutrašnje zadovoljstvo i osmeh

Šminka
Kada je potrebno da zbog posla budem našminkana, prepustim se Dušanu Laziću, koji o mom mejkapu brine već godinama. Privatno se ne šminkam, ne stavljam čak ni puder, eventualno toniranu kremu. Dopada mi se prirodan izgled i senke što prirodnijih tonova. Što se ruževa tiče, moje boje su kajsija i roze.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 3. Јул 2018. у 11:12 PDT

Tijana Dapčević: Tajni recept za elastičnu kožu koja uvek izgleda sveže

Manikir
Volim razne boje lakova za nokte. Leti, kada koža potamni, koristim narandžaste, koralnocrvene i ružičaste, a zimi radije biram tamnije nijanse crvene i bordo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 3. Јун 2018. у 9:30 PDT

Ilda Šaulić: Jutarnja rutina sa ćerkicom Emom (foto)

Mirisi
Ponekad uzmem ponešto od bebeće kolekcije moje kćerke Eme. Za nju koristim brend Mustela. Obožavam mirise kozmetike za bebe.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 2. Дец 2017. у 9:22 PST

Ilda Šaulić: Tata nije mogao boljeg zeta da dobije, to i sam kaže

Trening
Redovno vežbam. Čak i kada neko vreme prekinem s treninzima, vratim im se. Evo sada sam napravila pauzu od mesec i po dana zbog previše obaveza, ali uskoro opet počinjem. Imam svog trenera Bojanu s kojom radim. Reč je o vežbama za žene zahvaljujući kojima je telo blago zategnuto, bez naglašenih mišića, ali ne mogu reći da su lagane. Oznojim se i te kako.