Milica Janketić: Crveni karmin je uvek pun pogodak

Autor: Svetlana Stojaković

09.11.2018 19:16

Foto:

Foto:Glumica koju publika gleda u ulozi sestre Katarine u seriji ‘Urgentni centar’ uvek sa sobom nosi labelo u boji, voli svoje prirodne kovrdže, a kondiciju održava u fitnes centru, planinarenjem, vožnjom bicikla i dugim šetnjama

Usne

Nisam zavisnik od preparata, srećom nemam naročito problematičnu kožu, tako da i nije neophodno da nešto stalno nosim sa sobom, ali, recimo, bez labela nikud ne idem. Obično biram one u tamnijim nijansama, koji mi često posluže i kao ruž.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Urgentni Centar Official (@uc02_emotion) дана 29. Мар 2018. у 9:32 PDT

Lice

Imam nešto suvlju kožu, tako da uveče pred spavanje, posle umivanja, obavezno stavljam kremu za lice Cera di cupra rosa. Ona baš i jeste za suvu kožu, a napravljena je na bazi pčelinjeg voska koji ujedno hrani i štiti kožu. Maske za lice i pilinge nikada nisam koristila.

Kosa

Kada ste prirodno kovrdžavi, već imate frizuru. Ponekad se isfeniram, ali ni tada ne ispravim kosu, već ostavim blage lokne na krajevima. Kovrdžava kosa je popravilu suvlja i zahteva malo više nege, pa zato koristim namenska pakovanja i kreme.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) дана 17. Јан 2018. у 2:16 PST

Šminka

Volim blagu šminku. Stavim malo tečnog pudera kao podlogu, rumenilo, krejon i maskaru. Crveni karmin mi je omiljen, ali za svaki dan radije biram labelo ili neki ruž boje usana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Opera & Theater Madlenianum (@madlenianum) дана 31. Окт 2017. у 3:01 PDT

Telo

Treniram u fitnes klubu, vozim bicikl, volim duge šetnje i planinarim kad god mi se za to ukaže prilika. Kada spojim prirodu i rekreaciju, to je za mene definitivno najbolja kombinacija. Ne idem često na masaže, ali mislim da za njih treba odvojiti vreme bar jednom-dvaput mesečno.

Parfem

Moj omiljeni parfem je Burberry Weekend. Godinama ga koristim.