Milena Predić: Najlepše komplimente dobijam od sinova

Autor:

16.11.2018 14:00

Foto:

Foto:Zbog izraženih crta lica dramska umetnica nerado nanosi kompletnu šminku, neguje se isključivo prirodnim praparatima, uživa u komplimentima na račun izgleda koje dobija od sinova i tek treba prvi put da proba mezoterapiju

Nega

Ne znam da li je za pohvalu ili za kritiku, ali još uvek ne mogu da kažem da se ozbiljno bavim negom svog lica. I dalje genetika radi posao, iako primećujem da su bore sve prisutnije, kao i podočnjaci. Moja deca su mala pa oko njih još ima posla i znaci umora su neizbežni. Ali korektor Tinted Moisturizer Laura Mercier to lepo pokrije i mogu sve da prevarim kako sam sveža i odmorna.

Prirodni preparati

Oduvek sam više verovala u prirodne preparate. Moja koleginica i kuma Maša Dakić redovno mi iz Amerike donosi Cliganic organsko ulje od jajobe koje koristim za dnevnu negu lica, a uveče nanosim najobičniju vitaminsku hidratantnu kremu iz lokalne apoteke.

Ruke

Vodim računa samo da su mi sređeni nokti, ali retko kad ih lakiram, nekako mi s godinama sve više prija jednostavnost.

Mejkap

Zbog jakih crta lica ne prija mi scenska šminka. U pozorištu vodim bitke sa šminkerkom i samo govorim: “Manje! Manje!” Važno mi je da imam korektor i dobru maskaru, a umesto ruža koristim crveni pigment Bene Tint, koji je ujedno i rumenilo kojim se postiže prirodan izgled.

Telo

S vremena na vreme uradim piling kože tela, a svakodnevno je negujem sveže napravljenim losionom od noćurka i ši butera iz lokalne apoteke. Ne sadrži konzervanse i parfem, a izrazito je hidratantan. Tokom obe trudnoće upotrebljavala sam Šaljićeve preparate za sprečavanje nastanka strija, ali s obzirom na to da sam se oba puta dosta ugojila, mogu samo priznati da ništa tu Šaljić nije pomogao.

Fitnes

Ceo život se bavim sportom. Treniranje od tri do četiri puta nedeljno je obavezno. Već tri godine verna sam Banetu Mićiću i njegovim treninzima, koji sveobuhvatno održavaju i fizičku kondiciju, i spremnost, i mentalnu snagu.

Komplimenti

Iako moj muž Marko nije neki slatkorečiv tip muškarca, mogu se pohvaliti da su mi sinovi Sava i Ilija prava mala gospoda. Skoro uvek kad izlazim iz kuće sređena Sava mi kaže: “Mama, vrlo si lepa!” A mlađi Ilija kao i u svakoj situaciji ponovi Savine reči.

Kosa

Posle prve trudnoće moja prirodno kovrdžava kosa se ispravila i u tom periodu sam prvi put u životu malo eksperimentisala sa frizurama. Ali vrlo brzo je usledila druga trudnoća, nakon koje su se moje kovrdže vratile. Krotim ih samo arganovim uljem iz Maroka i redovno koristim pakovanja od maslinovog ulja, žumanceta i AD kapi.

Podmlađivanje

Zahvalna sam MAC-u što pravi kvalitetan korektor za podočnjake i do sada nisam ništa koristila od metoda za podmlađivanje kože, ali upravo sam zakazala svoju prvu mezoterapiju lica koju će mi uraditi lično moja sestra Jelena Petijević. Osim sto je talentovana dizajnerka, ona je i doktor stomatologije.

Maja Gašić

Autor