Bjuti tajne Anke Gaćeše Kostić: Najlepši ukras nasledila sam od mame

Autor: Maja Gašić

06.12.2018 18:30

Foto:

Foto:



Dramska umetnica ne može da živi bez redovnih fizičkih aktivnosti, jednom nedeljno koristi pakovanje za kosu, svakodnevno nanosi lagan mejkap, ali u posebnim prilikama prepušta se veštim rukama profesionalaca

Lice

Na fakultetu sam imala problem s aknama i od tada jednom mesečno idem kod kozmetičara. Takođe, više ne stavljam puder, sem kad moram, zbog posla. Nemam neki zanimljiv ritual svakodnevne nege. Umijem se, očistim kožu losionom koji mi je preporučio dermatolog i nanesem malo hidratantne kreme.

Ženi se brat Vuka Kostića: Uz buduću mladu, Jelisaveta Orašanin najveselija na devojačkoj večeri (foto)

Telo

Koža tela mi je veoma suva pa upotrebljavam uljane kupke i hidratantne kreme nakon tuširanja. Često se mažem prirodnim kokosovim uljem.

Nada Gogić: Idealan make up bez rumenila i karmina

Kosa

Kovrdžavu kosu sam nasledila od mame i smatram je svojim ukrasom. Zimi, kad je vlaga, ne mogu joj baš mnogo pomoći, ali trudim se da je pakujem jednom nedeljno. Leti je gotovo nikad ne sušim fenom i tako se oporavi od zimskog mučenja. Nisam se nikad farbala. Što se frizura tiče, kosa mi je zahvalna za razne oblike, zato se uvek sa uživanjem prepustim svom frizeru Nemanji. Jedino izbegavam feniranje na ravno jer tako sebi izgledam preozbiljno.

Šminka

Mimo posla se ne šminkam mnogo. Korektor, maskara i rumenilo su mi dosta za dnevnu varijantu. Za izlazak volim da naglasim oči ajlajnerom. Šminku za venčanje sam ipak prepustila profesionalcu, Nena Ilić se pobrinula da moj mejkap izgleda podjednako dobro i u prirodi i na fotografijama i da se ceo dan osećam lepo i zadovoljno.

Fitnes tajne Sanje Marinković: Najefikasnije vežbe za zatezanje zadnjice (video)

Fizička aktivnost

Moja česta fizička akivnost ne proizilazi samo iz potrebe posla kojim se bavim, već iz karaktera. Vapim za kretanjem. Često vozim bicikl, trčim kroz Zvezdarsku šumu ili na Olimpu, i to radim zato što u tome uživam. Ali na prvom mestu je ples. Plešem tango, a vežbam i klasičan i džez balet.

Maja Gašić

Autor