Čarobni napitak koji topi stomak preko noći

Autor:

10.01.2017 15:40

Foto:

Foto:



Postoji li bolja vest za ljude koji žele da smanje obim svog stomaka, a da bukvalno ne rade ništa? To zvuči neverovatno, ali oni koji su probali kunu se u njegovu delotvornost. I što je još najbolje od svega - ovaj jednostavan čarobni napitak najbolje deluje baš onda kada spavate. Jer tada ste najopušteniji - vaš organizam miruje, bez stresa i napora. Osim toga, napitak savršeno deluje za smirenje i nesanicu, piše portal Index.hr

Važno je samo biti dosledan i naravno, to što pijete čaroban napitak ne znači da sada možete da povećate konzumaciju slasne i masne hrane i prestane da vežbati (ako ste uopšte vežbali).

Ali nemojte biti ni neverni Tome - jer ovo zaista jesu sastojci koji savršeno rade na topljenju naslaga. Važno je samo da se pije barem pet dana do sedam dana, taman pre spavanja i već bi nakon prvih nekoliko dana trebali primetiti rezultate.

Naravno, za pravi efekat potrebno je ipak pripaziti šta jedete - važno je naspavati se, ne preskočiti doručak, piti dovoljno vode, posebno pre obroka, a na kraju ove čarobne seanse uzmite krojački metar i izmerite se.

Potrebni sastoji:

1 sveži krastavac

1 kašika sveže isceđenog limunovog soka

1 kašika meda

1 kašika Aloa vera gela za oralnu primenu

pola šake svežeg korijandera ili peršuna

1 kašika sitno seckanog svežeg đumbira

pola čaše vode

Napitak možete spremiti u sokovniku ili blendati i piti kao smoothie.

Komentari. (0)

Loading