Jadranka Jovanović: Odlazak kod frizera predstavlja mi nezamislivi teror

Autor:

11.01.2017 09:35

Foto:

Foto:



Operska pevačica poznata po upečatljivom glasu i raskošnoj lepoti najviše pažnje posvećuje koži vrata, dok lice i kosu neguje samo najosnovnijim tretmanima, a pošto nije pristalica estetske hirurgije, uverena je da spoljašnja lepota dolazi kao rezultat čistih misli i dobrog sna

-Najviše se oslanjam na genetiku i svesna sam da će me telo jednog dana kazniti zbog toga. Priznajem da to nije ni dobro ni lepo, ali nikad ne mogu da izdvojim dovoljno vremena za negu lica, tela i kose.

Ipak, prvakinja beogradske opere se razlikuje od brojnih žena..

-Odlazak kod frizera predstavlja mi nezamislivi teror, jer ta tri sata koliko je potrebno da tamo sedim mogu mnogo svrsishodnije da iskoristim. Posebno što znam da moja kosa nikad nije zahtevala posebnu negu. Umem sama da je skratim i stavim prelive bez amonijaka kupljene u inostranstvu.

Frizura nije jedino o čemu sama vodi računa...

-I kožu lica negujem sama. U životu sam možda samo desetak puta bila kod kozmetičara. Koža mi je lepa i nikad sa njom nisam imala neki ozbiljan problem. Slaba tačka su mi podočnjaci, kojih se rešavam nemačkim maskama. Pokazale su se kao veoma delotvorne, stavljam ih svakodnevno i utrljavam sedam-osam minuta kružnim pokretima. Ponekad na lice nanesem “pantenol” ili “jekoderm” kremu. Ranije sam mazala i ampule vitamina E koje sam donosila iz Kine.

Bez šminke ne može, ali joj nije lako da pronađe odgovarajuću boju pudera...

Bez šminke ne mogu. Svakodnevno se doterujem i sređujem. Najteže mi je da pronađem odgovarajući puder. Prijaju mi oni laganije teksture, ali oni najčešće ne izgledaju dobro na televiziji. Mnogo putujem i često nabavljam nove proizvode, neke kupujem instinktivno, a neke na preporuku. Ono što sam naučila jeste da visoka cena nije uvek znak izuzetnog kvaliteta.

Nije pristalica estetske hirurgije, ali je pronašla rešenje za svoju slabu tačku...

Koža vrata je oduvek bila moja slaba tačka. Nisam pristalica estetske hirurgije i nisam spremna da “odem pod nož”. Po savetu prijateljice bila sam kod poznate doktorke Jane na konsultacijama ne bih li saznala ima li pomoći za mene. Rekla sam joj da ne želim da mi vrat izgleda dvadeset godina mlađe, nego vedro, sveže i optimistično. Desilo se nešto što nisam očekivala - doktorka je pronašla odgovarajuće rešenje za mene: koktel injekcije zahvaljujući kojima mi se koža vrata znatno popravila.

Operska pevačica smatra da lepota dolazi iznutra..

Kako se osećate iznutra, tako ćete delovati i spolja. Eliksir za lepotu u mojoj dobi predstavljaju čistoća duše i misli. Verujem da se to vidi na mom licu i telu. Kad ste vedri, veseli, raspoloženi, u harmoniji sa sobom, onda odlično izgledate. Naravno, neophodan je i dobar san. Dug san za mene je čarobni štapić.

Komentari. (0)

Loading