Jeftini bjuti trikovi Salme Hajek će vas iznenaditi

Autor:

24.01.2017 15:13

Foto:

Foto:



Glumica Salma Hajek (51) iako je već zašla u šestu deceniju, važi za jednu od najseksepilnijih glumica Holivuda. O rakošnoj lepoti ove Meksikanke, koja ni nakon 30 godina života u Americi nije izgubila svoj zaštitni znak - zavodljivi akcenat, često se polemiše.

Novi trendovi: Bloranž boja kose je osvojila svet

Međutim, ono što većinu pripadnica lepšeg pola širom sveta interesuje, jeste kako joj uspeva da i u ovim zrelim godinama izgleda tako mladoliko i zanosno. Koje preparate koristi, kako neguje lice a posebno kako joj polazi za rukom da joj kosa bude tako gusta i sjajna, pitanja su koja njene obožavateljke najčešće postavljaju.

Bjuti trikovi Sare Džesike Parker će vas iznenaditi

Lepa glumica je u intervjuu za  portal "Buzzfeed" otkrila da je njena bjuti rutina zapravo vrlo jednostavna. Kako sama kaže, sve što joj je potrebno za negu pronalazi, nećete verovati, u sopstvenom frižideru!

- Gvakamole (namaz od avokada) možete da stavite na kosu. Nećete verovati koliko će je nahraniti. Isto tako, ponekad kostim majonez, on je zasita dobar za kosu. Još jedna stvarno dobra namirnica koja rešava problem suvih vlasi jeste žumance! Uklonite mu opnu i pomešajte ga sa par kapi limunovog soka i utrljajte u koren kose. A ako vam smeta miris žumanceta koji nije baš prijatan, koristite kokosovo ulje. Ono lepo miriše, a spas je za ispucalu i suvu kosu. Ukoliko želite da vam kosa uvek bude sjajna, ispirajte je razblaženim jabukovim sirćetom - kaže glumica koja ističe da ne troši previše novca na skupe preparate.

Salma Hajek: Imam celulit i veću guzu, pa šta?

Poznato je i je Salma zagovornik prirodne lepote i da odbija da robuje holivudskim standardima koji nameću određene proporcije kao idealne.

– U svetu u kojem se zbog posla krećem nametnuto je pravilo da morate biti bogati, lepi, mršavi i slavni kako biste se dobro osećali. Ja, međutim, mislim da su to budalaštine: ne morate biti ništa od toga, nego samo ono što jeste – nesavršeno biće koje ima svoju volju, snagu i ciljeve. Uostalom, i sama sam daleko od savršenstva: imam pokoji kilogram viška, celulit, prejaka bedra, guzu veću nego što sam želela, jedva 157 cm… Pa šta? - izjavila je jednom prilikom glumica.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading