Male tajne besprekornog izgleda Nine Badrić: Za lepotu je važan i osmeh

Autor:

31.01.2017 15:30

Foto:

Foto:



Postoji nebrojeno načina da budete drugačiji. To možete postići fizičkim izgledom, jedinstvenim stavom i filozofijom života, okruženjem u kome živite, time kako oplemenjujete svoj životni prostor. No, i da ne radite ništa od toga, svaka od nas je “priča za sebe”. Hrvatska pevačica Nina Badrić (44) u razgovoru za magazin Gloria otkrila je šta je po njoj originalnost, koje osobine treba jedna lepa žena da poseduje, kao i tajne svog besprekornog izgleda. 

Pevačica smatra da jedini način da neko bude jedinstven i originalan, jeste da ima hrabrosti da bude svoj.

- To je onaj famozni “faktor x” koji svi tako rado spominjemo. Mislim da je osim fizičkog izgleda važna i jedinstvenost osobe, koja svojim radom ili promišljanjem postaje uzor mnogima ili njihova motivacija.

Ispod ovog neba moli sve što trebaš moli ljubav ? #ninabadric?? #ljudiodljubavi ??

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on Oct 12, 2016 at 2:17am PDT

* Šta biste poručili mladim damama na temu jedinstvenosti?

- Lepota je samo u oku promatrača. Veoma je važno mladim curama, koje još nisu izgradile svoju ličnost, reći da je originalnost najlepša. Kao i da je bitno ostvariti sebe u nekom segmentu života. Nije dovoljno samo biti lepa, već i raditi na svojim ciljevima i stvoriti nešto što je samo vaše. Najlepše žene na svetu nisu one koje su savršene, nego originalne.

* Ko je po vama lepa žena i šta ona treba da poseduje kako bi mogla tako da se okarakteriše?

- Lepa žena je pametna, mudra, šarmantna, duhovita, sposobna - na sve to, fizička lepota je samo šlag na torti. To sve važi i za muškarce. Upoznala sam mnogo istinski lepih ljudi, no ono što me je uvek privlačilo da nastavim razgovor s njima ili da poželim bolje da ih upoznam bilo je ono što iz njih isijava, čime zrače. Najprivlačnije su mi one žene koje osim lepote krasi i neverovatna hrabrost da se uhvate u koštac sa svim životnim problemima i da iz njih izađu jače i bolje.

#workinprogress? #oriflame #mydestiny ??? #ninabadric? #newvideocomingsoon

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on Sep 20, 2016 at 10:37am PDT

Popularna pevačica za sebe kaže da je najlepša kad nema trunku šminke na licu. A da li je za lepotu presudan dobar san, vežbanje ili nega u kozmetičkim salonima, Nina kaže:

- Sve to pobrojano plus briga o sebi. Takođe, osoba koja se smeje mnogo je privlačnija od one koja je stalno smrknuta. Dakle, za lepotu je važan i osmeh.

* Kom delu tela posvećujete najveću pažnju?

- Svakom pomalo. Trudim se da se hranim što zdravije, da živim što manje stresno i da pijem tri litre vode dnevno, i tako već godinama. Kad god mogu odlazim na masaže i kozmetičke tretmane, kao i u teretanu, jer je to vrlo važno za fizičko zdravlje, ali i za psihičko. Meni boks dođe kao psihoterapija.

#nomakeupdaytoday ✌?️? #havegreatweekend ?☀️??? #ninabadric?? #freetime #relax?

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on Sep 30, 2016 at 3:41am PDT

Kad se radi o šminkanju, Nina ne voli da preteruje. Svega par praozvoda su dovoljni da žena izgleda besprekorno.

- Imam zahvalan ten zbog čega sam jako srećna, ali u mom slučaju je to stvar genetike. Iz tog razloga, na primer, retko nanosim puder. U mojoj torbi maskara je obavezna, kao i sjaj za usne. I naravno, bez preterivanja, luda sam za parfemima.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading