Na greškama se uči: Tajne dobrog izgleda Sofije Vergare

Autor:

03.02.2017 12:43

Foto:

Foto:



Atraktivna Sofija Vergara u malom prstu ima sve beauty trikove, a to znanje došlo je s godinama. Popularna 44-godišnja glumica u intervjuu za časopis "SELF" progovorila je o svojim beauty navikama, zdravom načinu života ali i greškama

1. Vežbanje

Saturday torture??paying for fridays sins? Steeler's pants courtesy of @joemanganiello of course?? #nopainnocake

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Oct 8, 2016 at 10:52am PDT

Lepa Sofija nije ljubitelj vežbi, ali zna da je to dobro za nju. S obzirom na to da joj isti način vežbanja brzo dosadi, svakih šest meseci voli da promeni trening. Tako je trenutno aktuelan boks, a jedino čime ne može da se bavi je CrossFit i vežbe koje zahtevaju puno skakanja jer, kako kaže, ima loša kolena.

Trener Kim Kardašijan otkriva zašto je hodanje najbolji način za sagorevanje masnoća

- Starim i znam da vežbanje čini razliku, što možete videti kod muškaraca i žena koji redovno treniraju. Stvari počinju da se menjaju i jedino što mogu da uradim jeste da odem na trening i tako se pobrinem za svoj izgled i zdravlje - izjavila je Vergara, prenosi Zadovoljna.hr.

2. Uravnotežena ishrana

Glumica kaže kako se ona i njen suprug Džo Manganjelo zdravo hrane, ali dodaje da ćete u njihovoj kuhinji naći i slatkiše, jer vole da održavaju ravnotežu.

- Imamo puno voća, povrća i redovno spremamo sveže meso. Ali, takođe imamo sladoled i deserte koje jedemo tokom vikenda. Preko nedelje trudim se sa se kontrolišem, ali vikend je za opuštanje - napominje glumica.

#gloriapritchett ??shooting Modern Family.

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Dec 1, 2016 at 5:05pm PST

3. Krema za sunčanje

- Počela sam da nanosim kremu za sunčanje na lice kad sam bila vrlo mlada. Jedino sada žalim što nisam znala da zaštitu od sunca trebate naneti i na vrat i torzo -kazala je Vergara i dodala:

Sofija Vergara tuži kozmetičku kompaniju, traži 15 miliona dolara

- Osim što nas krema za sunčanje štiti od raka kože, ona može i da uspori znakove starenja, nastajanje bora. Zato je važno nanositi kremu za sunčanje na sve delove tela koji će biti izloženi sunčevim zracima

Komentari. (0)

Loading