Eva Longorija otkrila tajnu svoje negovane kose

Autor: Svetlana Stojaković

23.02.2017 14:57

Foto:

Foto:Eva Longorija osim po savršenoj figuri, besprekornom stilu i širokom osmehu, poznata je i po svojim bujnim crnim loknama na koje je lepa glumica veoma ponosna.

Međuti, malo je poznato da popularna "Očajna domaćica", svoju zavidnu frizuru i boju neguje, kako kaže, od svoje 18. godine kada se prvi put ofarbala.

#TBT

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Nov 3, 2016 at 1:26pm PDT

Nikad zgodnija Eva Longorija blistala u haljini Viktorije Bekam

Glumica je otkrila da je poput njene majke, vrlo rano dobila prve sede vlasi, a kako joj je to izuzetno smetalo, odmah je počela da ih prekriva farbom.

- Imala sam punu glavu sedih već s nekih 18, hvala mama - rekla je Longorija u američkom šou The View - Na mojoj prirodno crnoj kosi videla se apsolutno svaka dlaka. Još od tada kosu bojim svake dve nedelje! Kosa tako brzo raste. Pokušala sam sve kako bih smanjila toliko učestalo bojenje. Isprobala sam maskaru za kosu, sede sam kamuflirala i s crnom senkom za oči... Napokon sam otkrila sprej za koren kose i to mi je spas ako zagusti...- rekla je zvezda serije "Očajne domaćice" koja je svoju strast prema modi pretvorila u biznis i, po uzoru na svoju dobru prijateljicu Viktoriju Bekam, pokrenula sopstvenu modnu liniju.

Feeling purple today ? ?: @alexkolpa

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Jan 24, 2017 at 9:28am PST

Ne plaše se starenja: Ove zvezde su rekle NE plastičnim operacijama

Glumica, koja će ove jeseni proslaviti 42. rođendan, ima mnogo razloga da zadrži mladolik izgled – ona i njen novi suprug, meksički televizijski mogul, vlasnik medijske kuće "Televisa“ Žoze Antonio Baston, u maju će slaviti svoju prvu godišnjicu braka. Ovo je Longoriji treći brak, budući da je bila u braku sa Tajlerom Kristoferom i košarkašem Tonijem Parkerom. Antonio ima troje dece iz braka sa bivšom ženom Natalijom Esperon.

Komentari. (0)

Loading