Lepota nema cenu: Evo na šta Leonardo Dikaprio troši čitavo bogatstvo

Autor:

28.02.2017 12:37

Foto:

Foto:Koliko pažnje posvećujete svojim obrvama? Čupate ih pincetom ili ih puštate da slobodno rastu? Farbate ih? Da li bilo šta od ovoga radite ili ne? Ipak, ako se nalazite na A listi najplaćenijih holivudskih glumaca, i dobro znate da će kamera zabiležiti svaki detalj, sigurno ćete se potruditi oko svog izgleda. Pa čak i ako ste muškarac. Jer, za dodelu Oskara sve mora biti savršeno.

Saveti kultnih diva: Beauty trikovi iz starog Holivuda

Tog se pravila drži i Leonardo Dikaprio, koji je platio put i smeštaj australijskoj umetnici za obrve, Sharon-Lee Hamilton, da iz Sidneja dođe na vikend u Los Anđeles kako bi mu sredila obrve. Da, ovo nije šala, Dikaprio je platio sve to, plus uređivanje obrva, a tretman nije propustio ni njegov prijatelj i kolega Tobi Megvajer koji takođe, očito, pazi na savršen izgled obrva.

Heading out for our #christmasparty #braceyourself #sydney ???SLx

A post shared by SHARON LEE (@sharonleeinc) on Dec 16, 2016 at 10:52pm PST

Hamilton, koja je zaslužna i za savršene obrve Bijonse, Džordža Klunija, Kim Kardašijan, Serene Vilijams i danske princeze Meri, otkrila je kako kada putuje na zahtev klijenta, on pokriva sve njene troškove.

?

A post shared by SHARON LEE (@sharonleeinc) on Feb 23, 2017 at 10:47pm PST

Ukoliko želite da vam upravo ona sredi obrve, a muškarac ste, za to zadovoljstvo ćete izdvojiti 200 dolara. U sklopu tretmana dobićete i kolagenski tretman očiju, tretman za ruke parafinom, a malo će vam ofarbati i trepavice kako bi došle do izražaja.

#redcarpet everywhere. #brunch #pololounge then #work

A post shared by SHARON LEE (@sharonleeinc) on Feb 25, 2017 at 10:41am PST

Da li će Leo shvatiti šalu: Ljubavni život holivudskog zavodnika u jednoj slici (foto)

Australijska umetnica za obrve, na svom Instagramu se pohvalila ispijanjem šampanjca u VIP delu aerodroma u Sidneju, povratnom kartom u biznis klasi, kao i noćenjem u luksuznom The Beverly Hills hotelu.

Komentari. (0)

Loading