Ekonomični recept Hale Beri za noge bez celulita

Autor:

10.03.2017 16:47

Foto:

Foto:



Oskarovka Hale Beri važi za jednu od najprivlačnijih žena na svetu, a tamnoputa lepotica koja ove godine puni 51 može se pohvaliti zategnutim telom na kojem joj mnogi zavide.

U 2017. Hale je ušla kao slobodna žena, nakon što je krajem decembra okončan njen mučan razvod od francuskog glumca Olivijea Martineza. Beri i Martinez će, prema dokumentima, imati zajedničko starateljstvo nad njihovim trogodišnjim sinom Mateom.

Nov početak u Novoj godini: Hale Beri i zvanično razvedena

– Pristajemo na dogovor sa drugom stranom oko zajedničkog starateljstva, imajući u vidu najbolji interes deteta – stoji u izjavi koju su potpisali bivši supružnici.

Ova vest je obradovala veći deo muške populacije koji Hale smatra jednom od najlepših žena na svetu. S druge strane, pripadnice nežnijeg pola joj zavide na mnogo čemu, a posebno na besprekornoj liniji.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Aug 30, 2016 at 11:55am PDT


Vitke noge bez celulita, predstavljaju san gotovo svake žene, a kako to glumica postiže, otkrila je za britanski "Glamour magazine". Pored redovnih vežbi, postoji jedan jeftini trik kojem Beri pribegava.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Jul 4, 2016 at 1:17pm PDT


Na iznenađenje mnogih, glumica je otkrila da ne troši novac na preskupe preparate, a da osnovni sastojak u njenom bjuti režimu jeste kafa! Hale kaže da krupno mlevenu kafu pomeša sa kupkom, pa tom mešavinom prilikom tuširanja istovremeno vrši piling tela i otklanja celulit. poznato je da kofein ima naticelulit dejstvo, a granule kafe koje se utrljavaju u kožu podstiču cirkulaciju, što takođe pomaže razgradnji "pomorandžine kore".  i razgrađuje celulit.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Dec 25, 2016 at 12:44pm PST

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading