Ekonomični bjuti trikovi Sare Džesike Parker

Autor:

20.03.2017 13:00

Foto:

Foto:



Glumica na koju se ugledaju žene širom sveta, Sara Džesika Parker, osim što je kraljica stila, važi i za zvezdu koja je uvek besprekorno našminkana. U čemu je njena tajna i koja joj je omiljena rutina u šminkanju, otkrila je za britansko izdanje časopisa "Hello".

Holivudska zvezda je pre par meseci u Londonu promovisala svoj treći parfem pod nazivom "Stash", a priliku je iskoristila da sa fanovima podeli svoje mini trikove za savršen ten, šminkanje sa stilom, kao i savete kako da u zrelim godinama izgledaju mladoliko.

Seks i grad: Sara Džesika Parker otkrila zbog čega se najviše kaje

O tome bez koje šminke ne može, popularna Keri Bredšo je rekla:

- Koristim dosta ajlajnera da bih postigla efekat "smokey eyes". Od sedam dana u nedelji, pet ćete me videti sa takvim mejkapom. Čak mi nije važno ni ako ne uspem potpuno da skinem šminku kad se umivam, eto toliko sam opsednuta "smokey eyes" očima.

A kako Sara izgleda preko dana, koju rutinu primenjuje, glumica je rekla:

- Eventualno dodam mrvicu korektora i možda sjaj za usne, ali bezbojan ili neki diskretan. Većinu dana kada je sunčano, nosim naočare za sunce i otprilike to je sve! Ne stavljam maskaru, niti puder. Iskreno, nikad nisam imala puder, niti mislim da bih umela da ga nanesem.

Sara ne posvećuje preteranu pažnju negovanju kože lica i tela. Tek povremeno priušti sebi kozmetički tretman čišćenja ili masaže lica.

Neprolazna crna na način Sare Džesike Parker: 10 kombinacija za pamćenje

- Koristim prvi sapun koji mi dođe pod ruke. Zatim nanesem laganu kremu za lice, biram one koje nisu parfimisane i dosta su hidratantne. Kad lice upije prvi sloj kreme, obavezno nanesem neku sa zaštitnim faktorom, nije važna marka, može da bude i ona jeftinija iz supermarketa.

Glumici je žao što zbog obaveza nema dovoljno vremena da češće ide kod kozmetičara. Sara, čija se najnovija serija "Razvod" ovih dana emituje u Americi, ima dvoje dece sa suprugom Metjuom Broderikom. Pored poslovnih i kućnih obaveza, glumica sve stiže. A za njen najnoviji parfem "Stash" kaže da je napravljen baš po njenoj meri.

Cena legendarne suknje Keri Bredšo će vas iznenaditi

- On je sve ono što volim kod mirisa. Beskompromisno romantičan i seksi. Kao udoban, stari džemper koji vam je osoba koju volite ostavila kad je otišla. On je najbolja verzija osobe koju volite. Ima notu starog drveta, mošusa i pačuli ulja, koje su presečene mirisom lavande, kože, konjaka i pistaća. Raskošan je i kul i napravljen za svakoga. 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading