Maja Dragić: Kod mene je jednostavnost ključna stvar

Autor:

25.03.2017 09:36

Foto:

Foto:



Producentkinja i prezenterka na Televiziji N1 dan započinje i završava muzikom jer veruje da je ona ključna za dobar izgled, u čemu joj pomaže i miran san, trudi se da prati impulse svog tela i zdravo se hrani, prilikom šminkanja ističe oči, a ne bi mogla da živi bez maskare

-Dan počinjem muzikom. Kao da svaki ima neki svoj “soundtrack” na osnovu kojeg kreiram vreme preda mnom. Nakon toga kreću svakodnevne obaveze. Ne koristim mnogo proizvoda kada je u nega u pitanju. To su uobičajene stvari: hidratantna krema, mleko za telo, kupka i nešto malo šminke. Dan i završavam muzikom. Ona je dobra za sve, pa i za izgled.

Moj omiljeni kozmetički proizvod, onaj bez koga ne bih mogla da zamislim negu, jeste hidratantna krema za lice.

-Kad se šminkam, volim da istaknem oči. To radim uz pomoć neutralnih senki i ajlajnera ili krejona crne boje, međutim, bez maskare bi to bilo neuspešno. Nju izdvajam kao kraljicu mejkap proizvoda.

-Redovno se šišam, na svaka dva meseca. Ponekad koristim pakovanja na bazi arganovog ulja jer mi se kosa isušuje zbog čestog feniranja pa ju je neophodno tretirati. Ne farbam se skoro godinu dana. Mislim da nikad neću imati želju za kratkom frizurom, mada, nikad se ne zna.

-Nisam sklona ekstravagantnim ispadima, kod mene je jednostavnost ključna stvar. Osmeh je najbolji saradnik dobrog izgleda - taj savet sam čula više puta iz različitih izvora.

-Verujem da svako treba da radi ono što mu prija. Neophodno je slušati sopstveni organizam i pratiti ga. Trudim se da jedem ono što je zdravo, da vežbam tri puta nedeljno, a dobar i miran san mi je jako važan. Od njega mnogo toga zavisi - otkrila je voditeljka za "Gloriju".

Komentari. (0)

Loading