Saveti Leontine Vukomanović za zdravo telo i vedar duh

Autor:

03.04.2017 16:15

Foto:

Foto:



Kantautorka i članica žirija "Pinkovih zvezdica" Leontina Vukomanović (46) s obzirom na to da ima šestogodišnju hiperaktivnu ćerku Luciju, mnogi bi pomislili da je to njen tajni recept za savršen izgled. Ali grdno bi se prevarili.

Moji kilogrami ne nestaju zbog trčanja za detetom, štaviše, množe se čim je uspavam i u pola noći otvorim frižider - rekla je Leontina za "Gloriju".

Repost @leontina012 ・・・ @pinkovezvezdice #pinkovezvezdice #naocare #Leontina

Објава коју дели Diopta (@d_i_o_p_t_a) дана 11. Нов 2016. у 12:50 PST

Poznata po uverenju da telo ne može biti zdravo ako misli nisu čiste, odnosno da zdrav život podrazumeva boravak u prirodi, pravilnu ishranu kao i zadovoljstvo koje pruža rad, pevačica nije od onih koji drugima popuju kako da se hrane. Pogotovu im ne drži pridike oko viška kilograma, iako bi kao neko ko je liniju doveo do savršenstva to mogla da čini.

Danina Jeftić: Najbolje se osećam posle treninga

Ne bavim se tuđim životima. Neretko me prijatelji i poznanici pitaju za savet oko mršavljenja, i ja im onda iskreno kažem kako sam sredila svoju liniju. Odnosno, ispričam kako su motivacija ali i snaga volje uslov za skidanje kilograma. Kratko i jasno: tvrdim da je glava najvažnija za promene.

Leontina kaže da ima vrlo nekonvencionalan odnos prema hrani i njenoj pripremi. Jelovnik je bazirala uglavnom na sirovim namirnicama, a u kuhinji najviše vremena provodi vikendom, kada joj nije teško da ispuni svaki gastronomski hir svojoj kćerki. A pre izvesnog vremena je odlučila da jelovnik bazira na termički netretiranim namirnicama.

Jadranka Jovanović: Nisam spremna da “odem pod nož”, ali bez šminke ne mogu

Trudim se da pojedem sirovo povrće svakog dana. Volim i sveže voće, kao i koštunjavo i sušeno, surutku, ovsene pahuljice. Sama pomisao da će mi dan proći bez ovih namirnica već me čini “bolesnom” - otkrila je za magazin "Gloria".

 

Komentari. (0)

Loading