Dragana Kosjerina: Moja pravila za zdrav život

Autor: Svetlana Stojaković

04.04.2017 18:42

Foto:

Foto:Lepa voditeljka Radio-televizije Srbije Dragana Kosjerina odlično se snalazi na svim terenima. Prvo je to bio sportski, iz kog je lagano uplovila u zabavni, pa je tako vodila “Nedeljno popodne” nacionalnog javnog servisa, zatim veliki muzički šou "Ja mogu sve", a sada je gledamo u ulozi voditeljke Jutarnjeg programa RTS-a.

Dragana ne krije da vešto vlada situacijom i kad treba da se upusti u borbu sa šerpama i loncima, iako priznaje da to retko čini, a za "Gloriju" otkriva tajnu svoje vitke linije koju, kako kaže, duguje, izbalansiranoj ishrani.

- Umem sebe i svoje najbliže da iznenadim tradicionalnim srpskim podvarkom, za koji sam pravi ekspert. Inače najviše volim italijansku kuhinju. Moj metabolizam se, za sada, dobro nosi sa njom. Kako bih napravila neki balans, jedem dosta salata - kaže Kosjerina i dodaje:

- Nemam poseban režim ishrane, ali trudim se da se zdravo hranim, zbog čega već godinama izbegavam pekare. Mišljenja sam da treba jesti sve što vam prija, ali u umerenim količinama. Ne dopadaju mi se nikakve radikalne dijete i izbacivanje velikog broja namirnica iz upotrebe. Uz vrlo malo truda i poštovanje osnovnih pravila možete se hraniti zdravo i osećati dobro.

Ipak, postoji nešto što ova lepa mlada devojka ne konzumira.

Ne pijem sokove jer smatram da su isuviše veštački. Zato se trudim da unosim u organizam mnogo vode. U izuzetnim prilikama prija mi čaša vina - otkriva lepa voditeljka.

Komentari. (0)

Loading