Nina Seničar: Lepota treba da bude prilog, a ne glavno jelo

Autor:

06.04.2017 13:05

Foto:

Foto:



Ninu Seničar poslednjih nedelja gledamo kao voditeljku kviza "Ja volim Srbiju". Lepa Novosađanka zavidnu karijeru ostvarila je u Italiji, a onda je odlučila da krene za svojim američkim snom i već nekoliko godina igra u velikim filmskim projektima u Americi.

Naša Nina Seničar blistala na dodeli Zlatnih globusa (foto)

Sarađivala je sa zvezdama Alekom Boldvinom, Džonom Klizom, Džejmsom Frankom, Erikom Robertsom i Anđelikom Hjuston. Dve godine je u emotivnoj vezi s američkim kolegom Džejom Elisom sa kojim živi u Los Anđelesu, ali iako ima skladnu vezu, Nina je otkrila za "Gloriju" da još uvek ne razmišlja o udaji.

Lepota i atraktivan izgled jesu prednost, ali i često kamen spoticanja u životu mnogih uspešnih žena, a naša glumica za magazin "Gloria" otkriva da li joj je lepota pomogla ili odmogla u poslu i u životu?

- Nije mi odmogla pošto je nikada nisam stavljala u prvi plan. Žene koje se oslanjaju samo na fizički izgled pre ili kasnije se mnogo razočaraju. Lepota treba da bude prilog, a ne glavno jelo.

Cekamo vas sutra u 21h na #RTS-u, jeeeeee??? #javolimsrbiju

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 18. Мар 2017. у 6:25 PDT

Svoj život ne može da zamisli bez redovnog treninga i odlaska u teretanu i tog rituala se ne odriče ma gde se nalazila. Sada živi na relaciji Novi Sad - Beograd - Los Anđeles i uprkos brojnim obavezama i hroničnom nedostatku vremena u teretanu uvek stiže da ode. A omiljeni trening joj je boks.

One of my favorites from the amazing cover shoot for @fashion.mood__ with the best team! ❄️❄️❄️

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 21. Дец 2016. у 9:23 PST

- Obožavam boks, to vam je kao da idete kod psihijatra i u teretanu u isto vreme. Pored njega volim i pilates, jogu i sve fizičke aktivnosti u prirodi: planinarenje, vožnju rolera, skijanje.

Haljina u centru pažnje: Ema Votson u kreaciji koju je 10 ljudi šilo 18 dana (foto)

My therapy ???

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 17. Феб 2017. у 4:37 PST

A omiljeni tretman lepote, s obzirom da ne stiže često da odlazi u salone, prepušta svojim veštim rukama.

- Uglavnom eksperimentišem sa raznim maskama koje sama pravim. Kada sečem krastavac, obavezno nekoliko kolutića stavim na lice - to sam pokupila od mame još dok sam bila mala - rekla je za "Gloriju" Nina.

Komentari. (0)

Loading