Milica Gacin otkriva svoju dobitnu kombinaciju za savršen izgled

Autor:

08.04.2017 13:00

Foto:

Foto:



Voditeljki kviza ‘Slagalica’ važna je krema koja dobro hidrira jer ima tanku kožu, odlično poznaje svoje lice i ume da se našminka kao da je to učinio profesionalac, najviše voli dobru maskaru, a nikad ne bi uradila nešto što bi joj trajno promenilo izgled

Svakog jutra, a naročito uveče, očistim lice, umijem se hladnom vodom i stavim kremu. Ma koliko umorna ili bolesna bila, tu rutinu nikada nisam propustila. Važno mi je da krema dobro hidrira lice, jer imam tanku, osetljivu kožu, posebno oko očiju. Trenutno koristim medicinsku liniju “Jean d’Arcel” kozmetike “Dermal Eye Repair” i zaista vidim rezultate.

Објава коју дели Milica Gacin (@milicagacin) дана 15. Мар 2017. у 4:50 PDT

Odlično poznajem svoje lice i znam da se našminkam kao da je to učinio profesionalac. Moja dobitna kombinacija su naglašene oči i svetao karmin. RTS ima vrhunske šminkere od kojih sam naučila da mejkap nije kompletan ako se ne stavi dobra maskara. Za “Slagalicu” me uglavnom šminka Seka Jakovljević, koja je izuzetno kreativna i zna šta volim, kao i šta mi dobro stoji.

Velika je muka imati kosu ofarbanu u plavo, velika! U šali kažem da sam na preparate za nju do sada potrošila bar jednu garsonjeru! I bez naročitog efekta, što je najtužnije. Međutim, upoznala sam Ivana Veljića koji mi je doslovno preporodio kosu kozmetikom “Revlon”. Najzad je ona zdrava i svilenkasta iako se farbam na svake tri sedmice i feniram bar dva puta nedeljno.

Објава коју дели Milica Gacin (@milicagacin) дана 4. Феб 2017. у 3:09 PST

Parfeme menjam, i to je deo igre. Volim note “Boss” i “Bvlgari”, trenutno koristim “Jasmin Noir”.

Stvaram sreću od onoga što imam, a imam mnogo. Ustajem rano zato što samo tako osećam dovoljno energije. Hrana je za mene neiscrpno polje kreativnosti i, srećom, ljubitelj sam povrća u svim varijantama. Stiže moj “zeleni” period! Kako sam jednim delom poreklom iz Vojvodine, jasno je zašto volim i znam da mesim kolače. A što se vežbanja tiče, posle brojnih porodičnih i profesionalnih obaveza vraćam se na pilates.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading