Jelena Ćuruvija Đurica: Odavno sam usvojila očev savet da je prirodna lepota najlepša

Autor:

15.04.2017 12:46

Foto:

Foto:



Pozorišna glumica Jelena Ćuruvija Đurica se trudi da ne opterećuje kožu pa koristi samo dnevnu i noćnu kremu, posle kupanja celo telo neguje kokosovim uljem, privatno se ne šminka mnogo jer voli ‘nude look’, a odavno je usvojila očev savet da je prirodno najlepše

Dragana Kosjerina: Moja pravila za zdrav život

-Pokušavam da ne opterećujem kožu previše, već da je hranim. Ujutru stavljam dnevnu, uveče noćnu kremu, i to je to. Posle tuširanja obavezno namažem celo telo kokosovim uljem.

Omiljeni kozmetički proizvodi su joj hidratantna krema i kokosovo ulje.

-Privatno se sama šminkam i volim takozvani prirodan “look”. Kad stavljam mejkap, uvek istaknem oči, i ponekad usne crvenim karminom. Važni su mi dobar tečni puder, koji ne oštećuje kožu, i kvalitetna maskara.

Supruga glumca Aleksandra Đurice trudi se da koristi blage šampone i regeneratore.

-Zbog frizura i perika koje mi često prave i stavljaju u pozorištu privatno najviše volim da pustim kosu. Nikad se ne feniram jer me moja frizerka odlično ošiša pa mi to nije potrebno. Ona me i farba jednom u dva meseca.

Ako uloga to zahteva, Jelena kaže da bi uradila svaku radikalnu promenu.

-Do sada sam isprobala različite boje kose i jarko i raznoliko se šminkala kad sam bila u srednjoj školi. Može se reći da sam poprilično istraživala kad su fizičke transformacije u pitanju. Kad sam ušla u kuću ofarbana u crno, izgledajući prilično strašno jer mi ta boja uopšte ne stoji, tata je samo prokomentarisao da ću jednog dana shvatiti da je prirodno najlepše. I jesam.

Milica Milša: Ako mi je nešto u životu pomoglo, bila je to ljubaznost, a ne lepota

Najbitnije je, tvrdi ćerka pokojnog novinara Slavka Ćuruvije, imati čistu i negovanu kožu, kosu i nokte. Bez parfema ne može.

-Imam nekoliko parfema pa ih vrtim ukrug. Trenutno najviše koristim “Jo Malone” - kaže glumica koja mnogo pažnje posvećuje i zdravoj ishrani.

-Moja ishrana je bazirana na mnogo povrća, žitarica i uljarica, malo voća, malo mesa, malo, a idealno bi bilo nimalo, šećera. Da sve bude ukusno i sočno, kako bi se u hrani uživalo.

Danina Jeftić: Najbolje se osećam posle treninga

Vežbanje je obavezno, šta god kome da prija.

-Neko mi je rekao da je san najkvalitetniji kad se legne pre ponoći. I sve to opušteno, bez opterećivanja i moranja.

Komentari. (0)

Loading