Za frizuru iz snova: Male tajne šampona za suvo pranje kose

Autor:

25.04.2017 15:46

Foto:

Foto:



Danas gotovo svi koriste šampon za suvo pranje kose. Kad god ne stignete, on je tu, kao spas u zadnji čas! Posle njega kosa vam izgleda čisto, ali on pruža još nešto, kako biste imale frizuru iz snova.

Povećava volumen kose

Šampon možete naneti čak i kada vam je kosa čista, jer on daje još veći volumen. Potrebno je samo da ga nanesete sprejom ili umasirate u koren kose, pa potom se očešljate.

Lepše lokne

Ako želite blago talasastu kosu ili jake lokne, satavite šampon za suvo pranje od korena duž cele vlasi. Skrob iz šampona apsorbovaće masnoću iz kose i sprečiti lepljenje i opuštanje lokni.

Zadržava ukosnice

Stalno spadanje ukosnica iz kose je nešto zbog čega se žene uvek mogu iznervirati. Kako bi ih fiksirale, kao i frizuru, nanose "tonu“ laka za kosu. I na kraju ostanu bez frizure. Rešenje leži u šamponu za suvo pranje! Najbolje je da ukosnice pre korišćenja stavite na peškir i pospete ih šamponom. Čak i kada vam je čista kosa, ukosnice neće spadati.

Lakše menjate frizuru

Žene ne bi bile žene kada ne bi promenile frizuru u posledni tren. Šampon za suvo pranje je savršen baš za takve situacije. Potrebno je samo da ga nanesete na kosu i očešljate se i od velikih lokni za tili čas možete dobiti ravnu kosu.

Komentari. (0)

Loading